• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiolka widzę że stresior na maxa :-) wszystko kojarzy Ci się z cc - nawet mój pedicure :-D;-)
kochana jesteś pod dobrą opieką - ujastek to dobry szpital, masz swojego lekarza przy cc- on dobierze sobie zespół ludzi do operacji... nim się obejrzysz Julitka już będzie przy piersi ... możesz mi na g napisać nazwisko swojego lekarza ?

gosia
to chodź ze mną :)

Gosiulek wiem to wszystko i cały czas sobie tlumacze że tn lęk jest irracjonalny bo przecież będę pod świetną opieką na chwile pomaga później znowu pojawia sie silne napięcie i mega stres:baffled: chyba poprosze o jakąś mieszanke na uspokojenie przed wjazdem na blok a gołąbki sama bym zjadla smacznego jakiego masz profesjonaliste w domu lekarza ja jagbym mogła to bym z sobą Nastke wzięła bardziej odważne dziecko odemnie nie wiem po kim ona to ma gdybym to ja miała przejść tyle operacji co ona to chyba bym już dawno na zawał padła a ona nigdy żadnej paniki jak ona to robi?????????

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny, ja tylko tak na chwilę, bo zaraz idę sie kąpać i spać, bo jakaś taka nieprzytomna jestem. Jakieś przeziębienie się do mnie przyplątało:wściekła/y:
Wiola, bardzo dziękuję za przekazanie wieści
Bobo, dobrze, że wróciłaś. Czyli Julcia zdecydowała się obrócić, to dobrze:tak:
Martuś, ważne, żeby Oli był najedzony i zadowolony, a czy będzie na butli czy cycu to nie ma znaczenia
Anisiaj, Twoja kruszynka dba o Twoją linie. A z rozstępami to jest tak, że jak masz mieć to będziesz miała i firma czy cena tego czym będziesz się smarowała nie ma znaczenia.
6 Mamo, jesteś bardzo utalentowana. Dobrze jest czasem przeczytać fajny wiersz
Aniołkowa, u mnie @ przyszła w nocy. Mam nadzieje, że u Ciebie sie ten cykl lepiej zakończy
Bietka, mnie strasznie irytuje Julka, ale chyba się uzależniłam od tego głupiego serialu, bo nie potrafię odmówić sobie jego oglądania. Julka i Janek są tacy mili i uczciwi, że aż nudni i wydaja się bez charakteru. Monika to przynajmniej jest "jakaś"
Resztę napisze na g.
Spokojnej nocy, buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jestem mały cyca dyda nic mu nie leci ale tak płakał i szukał cyca że musiałam mu dać
Bobo doczytałam że Julka się przekręciła SUPER dasz rade kochana ja dałam to Ty też

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry