• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka nam gdzies w akcji dzis zagineła:ninja2::happy2: 6mama sie pewnie regeneruje po studniówce Anisiaj zapomniałam ci pogratulować udanej wizyty a dziciatko chce mamie zrobic niespodzianke i nie pokazuje co ma miedzy nogami:-p A wiecie co z Joweg? nie pokazywała sie chyba od ostatniego razu ? Madlen tez coś nie zagląda ostatnio:sorry2:
Powiedzcie mi jak bede chrzcila Julite to na ubranko do chrztu musze jej ubrac kombinzon?jak bylam wczoraj w sklepie to ogladałam komplety do chrztu i niby na sukienke był taki plaszczyk ale nie wiem czy w tym w kośćiele nie zmarznie?:sorry2:

Ostatnia edycja:
Wiolus kochana, nie byla to udana wizyta. Bol brzucha nadal nie wyjasniony, a usg nie bylo. Dobrze, ze czuje ruchy, to mnie uspokaja.

Moj sasiad gitarzysta i jego zona basistka zaczeli grac, idealna pora ;)

Rewelacyjne beda te czapki ptaki!:)

bobo do 3 dzieci mozna tak mowia mi zostala jeszcze jedna ciaza do wykorzystania
wiola a joweq pisze z wami ? jak dobrze pamietam to meza stracila ? nie wiem czy nie pokrecilam osob jaak tak to najmocniej przepraszam
anaber to co w kajecik juz zamowienie wpisac?
Anisiaj dla chlopca tez fajne rzeczy mozna zrobic :)

Madzia no identyczna wiadomo,ze nie ale żeby ptaka przypominała :-) i taka na uszy ?? ok ?? jutro podam rozmiar ??

Madzia wiem ,ze masz pełno zamówień ale dałoby radę expres ?? :zawstydzona/y: aby Igorek ją jeszcze ponosił w zimę :sorry2:

reklama
wiolka ja mam dla malej tez sukienke do chrztu ale na nia to zaloze rozowy kombineon co w nim teraz chodzi bo przeciez nie bede nic specjalnie kupowac.
magda bo ja mialam co prawda jedna cesarke ale bylo ciezko bo mialam juz zrosty po operacjach. wiec nie wiem jak z kolejna ciaza bedzie :( jakie moze to miec zagrozenie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry