reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

bobo ja lubię pozować ale nie ma mi kto zdjęć robić :-D
i proszę mi nie pisać jakiś BEZNADZIEJNYCH KOMENTARZY POD ZDJĘCIEM - ROZUMIE SIĘ ???? :-D:-D

TO JEST WĄTEK NAJPIĘKNIEJSZYCH KOBIET BB !!!!!! BA A NAWET WSZYSTKICH FOR INTERNETOWYCH :))))))))))))
:-)

Idę poprasować i lulu :)

dobranoc:*

reklama
bietka, mojego też parzy aparat, on woli przeżywać, a ja w efekcie mam z wyjazdów masę jego zdjęć i ze dwa moje ;)

bobo, coś cyknę w weekend i wrzucę :) ja lubię piwko z sokiem imbirowym, cytrynowe piwa lubię, smakowe niektóre ale sobie mogę pomarzyć o piwie

aga, justi, bietka zawsze można walczyć o odroczenie obowiązku szkolnego... ;)

bietka siiiiiiiii zrozumiano :)

to powiedzialam ja
cinderella1.gif
vel bobo

Byłam na spacerku z siostra:)
Bobo :-D:-D:-D moje zdjęcie wrzuciłaś:)))
Ja lubię dobre drineczki, winko, piwo też ale w mniejszych ilościach.

Jestem wsciekla , niestety nie dostalismy kredytu na drugi dom wrrr a niby wszystko mialo byc ok ale ja sie latwo nie poddam.
Lece pod prysznic i jak sie sprysznicuje to napisze Wam liste moich ulubionych win ;)
Ja nie lubie piwa fuj ble lubie w zasadzie tylko winko

Smerfi tak mi przykro co się stało???

Bobo widzisz jak ja prasuje:crazy:

Aniś dobre sruba nie gruba tak jak Justi sraczka nie białaczka:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry