reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Lists moich ulibionych win
1) lambrusco - wloskie
2) casa de la vega macabeo - hiszpanskie
3) pirosmani rose - gruzinskie
4) aglianico campania - wloskie
5) merlot upper galilee - izraelskie
6) carmen reserva sauvignon blanc casablanca valley - chilijskie
7) j.p chanet francuskie
Justi mam nadzieje ze cos Ci wpadnie d oko z tych winek

Jesli chodzi o kredyt to stwierdxili po analizach ze jesli splacimy polowe tego co nsm zostalo za ten dom w ktorym mieszkamy to wtedy dadza nam kredyt od reki ale musielibysmy wplacic jakies 50 tys euro wiec sprawa prawie nie realna no chyba ze wygram w euromilion hehe tylko wtedy to kredyt nie bedzie mi potrzebny

reklama
Aga w piatek pojade do jeszcze jednego banku i jak sie nie uda to rezygnujemy , wrocimy do tego za jakis czas pewnie juz ten dom sie sprzeda ale beda nastepne. Niestetu 50 tys € to dla mnie duzo nie mam tyle wolnej kasy a jak oddam to co mam to nie bede miala na remont wiec trudno

smerfetko jeszcze sie znajdzie piekny domek :)

kurde m poszed do pracy na 9 i do tej pory go nie ma.... dzwonilam to musial zostac bo witryne im wyklejaja :wściekła/y: i on sam musial zostac. nosz kuzwa ta jego robota mnie wkurza.

ide spac

dobranoc

Ostatnia edycja:
Bobo kurcze twoj m nie ma stalych godz pracy ? jakis wlasciciel mogl zostac tez bym sie wkurzala.

Uciekam spac , melduje sie jutro
Buzka :-*

reklama
Witam :-)
Od rana brzuch mnie boli na @. Wzięłam nospę to może przejdzie. Prawie 10 lat miałam luzik, więc ciężko znowu sie przyzwyczaić :eek: Ale to chyba dobrze, bo to znaczy że wróciłam do normalności ;-)

Miłego i słonecznego dnia życzę :-)

Do góry