reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Anisieńka-ja pewnie też dołąxcze do czerwcowych-tylko "Ktos" cwiczy moją cierpliwość-bo krucho z nią u mnie;)-niecierpliwuch straszny ze mnie;)Test powtarzałam wczoraj 32dc-jedna kreska-coż.
Jesli natomiast chodzi o śluz-to wlasnie strasznie go duuużo-maż sie śmieje-ze to taki jak na owulację-tylko białawy(a w czasie owul-mam przeźroczysty)..ja tak cały czas jednak czuję..ze lada moment przyjdzie@..nawet teraz-dołem boli..

reklama
aaa Rusalko kazdy moze nie wiedziec!! :):):) ja na poczatku tez odrazu sie nie pokapowalam!!

ale tam trzeba sobie dodac jeszcze z jakis tydzien! bo mi inaczej pokazuje suwaczek i usg!! chyba o tydzien do przodu!!!:):)

aaa Rusalko kazdy moze nie wiedziec!! :):):) ja na poczatku tez odrazu sie nie pokapowalam!!

ale tam trzeba sobie dodac jeszcze z jakis tydzien! bo mi inaczej pokazuje suwaczek i usg!! chyba o tydzien do przodu!!!:):)

RUSAŁKO nie załamuj się ja dziś w nocy miałam sen że robiłam test i wyszły II krechy więc ranio niezwłocznie zrobiłam na prawdę i wyszła I. Bydwie jesteśmy wystawione na próby cierpliwości.

RUSAŁKO nie załamuj się ja dziś w nocy miałam sen że robiłam test i wyszły II krechy więc ranio niezwłocznie zrobiłam na prawdę i wyszła I. Bydwie jesteśmy wystawione na próby cierpliwości.

OOO Rusalko wlasnie sie przyjrzalam!! tam pisze ze zaplodnienie to jest 1 tc!! a normalnie jest to 2-3 tydzien!! :) wiec trzeba sobie dodac co nieco!!! :):)

Imię pati
Przeciętna długość cyklu 25
Data ostatniego krawienia 2005-07-31

Twoje dziecko powinno urodzić się dnia 2006-05-01.
To jeszcze 236 dni!
Gratulacje :)

i juz sama niewiem jak to wkoncu jest...bo jak patrze na zwykly kalendarz to pokazuje (na 28 dc) ze malenstwo ma sie urodzic 7 maja:) czyli w cyklu 25 dniowym - 3 dni to jest 4 maj :) i co myslicie???

http://www.bajbus.pl/index.phtml?ids=ciaza&kat=czyjuz&tmt=kalnar

http://www.republika.pl/hrynek/termin.html
to kiedy ja mam wedlug miesiaczki termin??? policzy ktos? mialam 31.07.2005 i mam 25 dniowe cykle :(:(:(

No tak...wedlug echa nadwislanskiego powinnam dzis zaczac 6 tydzien :) wiec jednak termin mam inny :) 3-4 maj :):) hmm ale sie dzis na glowie nad tym...

No tak...wedlug echa nadwislanskiego powinnam dzis zaczac 6 tydzien :) wiec jednak termin mam inny :) 3-4 maj :):) hmm ale sie dzis na glowie nad tym...

reklama
Do góry