Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Axxa--za Ciebie również mociuno trzymam zaisniete piąstki-
Dziękuję wszystkim za wiare-Moniolek-masz racje-poki nie ma@ -jakieś nadzieje sa..choć szczerze to wolałabym jesli nie ma fasolki-by już@ przyszła i szybko sobie poszła-by móc zaczac nowe starania
LIlith pamiętam pamiętam-widzę porzadnie ja nastraszyłaś ;D :-tylko czy oby to na fasolkę?
Axxa--za Ciebie również mociuno trzymam zaisniete piąstki-
Dziękuję wszystkim za wiare-Moniolek-masz racje-poki nie ma@ -jakieś nadzieje sa..choć szczerze to wolałabym jesli nie ma fasolki-by już@ przyszła i szybko sobie poszła-by móc zaczac nowe starania
LIlith pamiętam pamiętam-widzę porzadnie ja nastraszyłaś ;D :-tylko czy oby to na fasolkę?
Rusałka trzymam mocno kciuki - mnie się nie udało to Tobie musi się udać.
Nie byłam nigdy w ciąży więc nie wiem czy taki śluzik może być. Ale w ciąży zwiękssa się ilosć wydzieliny.
A powtarzałałaś test?
Rusałka trzymam mocno kciuki - mnie się nie udało to Tobie musi się udać.
Nie byłam nigdy w ciąży więc nie wiem czy taki śluzik może być. Ale w ciąży zwiękssa się ilosć wydzieliny.
A powtarzałałaś test?
Anisieńka-ja pewnie też dołąxcze do czerwcowych-tylko "Ktos" cwiczy moją cierpliwość-bo krucho z nią u mnie-niecierpliwuch straszny ze mnieTest powtarzałam wczoraj 32dc-jedna kreska-coż.
Jesli natomiast chodzi o śluz-to wlasnie strasznie go duuużo-maż sie śmieje-ze to taki jak na owulację-tylko białawy(a w czasie owul-mam przeźroczysty)..ja tak cały czas jednak czuję..ze lada moment przyjdzie@..nawet teraz-dołem boli..