Witajcie moje kochane dziewczynki

U mnie wszystko bez zmian(ach -aż glupio od ponad tyg pisac to samo)

-temp dzis 37, piersi nabrzmiałe-lekko bolą9ale tak jak przed@), w srodku -spuchnieta jestem(hihi), dołem co jakiś czas tylko boli i to..już juz-a @ nie ma

W nocy budze się z bólem..i myślę-no przyszła@-a tu cisza

Dzis dosłownie dalabym sobie głowę obciać-nawet do meza powiedziałam-no i jest-własnie dostałam- a rano wstałam-nic nic nic

Z testem z krwi sie wstrzymam :

(Jezu jak ja się boję igieł!!!

-wiem wiem-jak bede w ciazy

..no ale narazie przeciągam-wątpie by dwa testy wyszły negatywnie-chociaz jak patrzyłam kiedy koleżanki testowały to w takim dniu, ze koniec zagnieżdzania. Chodzi mi o to-że u mnie wówczas to byłby 12.09 a wpisuje sie date ostatniej @, średnia dł cykli i wychodzi co i jak po koleii..wspiałam tak sobie trzy kolezanki moje i ich daty(co za skrupulatnosc

-no i wszystkie testowały przy nr 4.

fajny ten kalkulatorek

zobaczcie same
http://www.echo.3w.pl/cgi-bin/echo/zdrowie/zdrowie/chk/08
-ma przyjsć@ to przyjdzie-nie to bardzo dobrze

!-
a czerwiec też jest cool

Wczoraj było mi smutno(za bardzo wierzyłam, ze będą dwie kreseczki)-maz pocieszyl a jednocześnie śmial sie- ze ja-uparty skorpionik -jak cos robię angażuję się całą soba i nie znosze porazek-prawda- a do tego jestem straszną perfekcjonistką-i wszystko bym chciała by było po mojej mysli-tak jak sobie zaplanowałam-a tu niestety-z natura się nie wygra

i zrobił wielkie oczy-bo nie wiedzial, ze tak bardzo chciałabym juz dzidziusia(on mnie namawiał, jak juz pisałam z 3 lata-kategorycznie-nieraz krzyczałam-zadnych dzieci narazie

-a teraz-jej-ach ten instynkt

ufffff- wyrzyłam się troche na klawiaturce-mam nadzieje, ze nie jest to co napisałam na tyle chaotyczne-by mnie zrozumiec

Pozdrawiam wszystkie-jesteście the beast!-Całuski i kcikaski dla i za wszystkie!