reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
Witam wszystkie dziewczynki :) !
Zastanawiam się co się ze mną dzieje. Od 3 dni mam podwyzszoną temp. na stałym pozimie 37,0 . To znaczy, że chyba była owu. Ale też od 3 dni boli mnie tak jakby lewy jajnik. Byłam niedawno przecież u gina i powiedziała że tam w środku wszystko jest w porządku. Zastanawiam się dlaczego tak boli. Czasami też pobolewa koło pępka tak po lewej stronie. Nie ma szans żeby to była fasolka bo za wcześnie. Boję się że cos może być nie tak. Znaczy nie panikuję, ale każdy ból sprawia, że boję się czy wszystko ze mną jest ok.
Jeśli któraś z Was tak miała to proszę napiszcie!
Pozdrawiam serdecznie :*

Witam wszystkie dziewczynki :) !
Zastanawiam się co się ze mną dzieje. Od 3 dni mam podwyzszoną temp. na stałym pozimie 37,0 . To znaczy, że chyba była owu. Ale też od 3 dni boli mnie tak jakby lewy jajnik. Byłam niedawno przecież u gina i powiedziała że tam w środku wszystko jest w porządku. Zastanawiam się dlaczego tak boli. Czasami też pobolewa koło pępka tak po lewej stronie. Nie ma szans żeby to była fasolka bo za wcześnie. Boję się że cos może być nie tak. Znaczy nie panikuję, ale każdy ból sprawia, że boję się czy wszystko ze mną jest ok.
Jeśli któraś z Was tak miała to proszę napiszcie!
Pozdrawiam serdecznie :*

reklama
Do góry