Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gratuluje Madziujka!!!
I ja mam nadzieję w najbliższym czasie do Was dołączyć
A co los pokaże to zobaczymy za kilka dni
Wazne, że bociek nie próżnuje i co chilkę pojawiają się nowe fasolki- to dobry znak!!
Gratuluje Madziujka!!!
I ja mam nadzieję w najbliższym czasie do Was dołączyć
A co los pokaże to zobaczymy za kilka dni
Wazne, że bociek nie próżnuje i co chilkę pojawiają się nowe fasolki- to dobry znak!!
LILITH powiedz mi czy ja dobrze pamiętam, że dzieczyny na pierwszych objawach pisały, że miały uczucie mokrości w pochwie?
Bo ja takowe mam. I wogóle mam jakiś taki śluzik, nie wygląda na niepokojący, ale jest.
Jak coś wiesz na ten temat to napisz, proszę.
LILITH powiedz mi czy ja dobrze pamiętam, że dzieczyny na pierwszych objawach pisały, że miały uczucie mokrości w pochwie?
Bo ja takowe mam. I wogóle mam jakiś taki śluzik, nie wygląda na niepokojący, ale jest.
Jak coś wiesz na ten temat to napisz, proszę.
wiesz jak przychdza dni nie plodne to odczuwa sie suchosc w pochwie a ja mialam nadal mokro i z czasem to zaczelo sie powiekszac ze tak powiem czyli sluziku bylo coraz wiecej! doslownei myslalam ze co chwilke dostaje @ bo sie az wylewalo!! co do koloru to roznie bywa raz jest bialawy raz wrecz zolto pomaranczowy a czsem przezroczysty
no jesli masz taki sluzik to dobrze swiadczy! aha poznasz tez po tym ze jestes taka ciasniejsza!!! hihi bo pochwa puchnie tez w srodku
wiesz jak przychdza dni nie plodne to odczuwa sie suchosc w pochwie a ja mialam nadal mokro i z czasem to zaczelo sie powiekszac ze tak powiem czyli sluziku bylo coraz wiecej! doslownei myslalam ze co chwilke dostaje @ bo sie az wylewalo!! co do koloru to roznie bywa raz jest bialawy raz wrecz zolto pomaranczowy a czsem przezroczysty
no jesli masz taki sluzik to dobrze swiadczy! aha poznasz tez po tym ze jestes taka ciasniejsza!!! hihi bo pochwa puchnie tez w srodku
Dzięki za dobre rady.
No włąśnie mam takie uczucie, że mi mokro.
Jak wczoraj się kąpałam to aż tak białawy śluzik sam ze mnie wypłynał, a nigdy czegoś takiego nie miałam.
No ciekawe, ciekawe co z tego będzie