reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
Dziewczyny witam, dziś zrobiłam test bo jestem niecierpliwa i temp. się obniżyła do 36,85.
Niestety negatywny.
Czy test wykrywa ciążę w 23 dniu cyklu????

Dziewczyny witam, dziś zrobiłam test bo jestem niecierpliwa i temp. się obniżyła do 36,85.
Niestety negatywny.
Czy test wykrywa ciążę w 23 dniu cyklu????

Anusieńka, sama robie testy zbyt wczesnie... Ale jesdyne co Ci mogę poradzić to poczekaj! Zrób teścik tak 2, 3 dni po terminie spodziewanej @. Ewentualnie jeśli jesteś aż tak niecierpliwa, to zrób teścik z krwi. Ale też nie rób go za wcześnie! Tak ok 3 dni przed terminem@.
Trzymam kciuki! Mam nadzieję, że test się mylił albo jest jeszcze zbyt mało hormonku we krwi :) Zycze przy następnym tescie II :)

Anusieńka, sama robie testy zbyt wczesnie... Ale jesdyne co Ci mogę poradzić to poczekaj! Zrób teścik tak 2, 3 dni po terminie spodziewanej @. Ewentualnie jeśli jesteś aż tak niecierpliwa, to zrób teścik z krwi. Ale też nie rób go za wcześnie! Tak ok 3 dni przed terminem@.
Trzymam kciuki! Mam nadzieję, że test się mylił albo jest jeszcze zbyt mało hormonku we krwi :) Zycze przy następnym tescie II :)

reklama
Ola.K , niestety jestem już po testownku (test z krwi w poniedziałek). Wynik negatywny :( Ale spodziewałam się tego. Plamienie zaczęło mi się już w 24 dc pomimo przyjmowania duphastonu, a w 26 dc @ mnie zalała :( Nie rozumiem tylko czemu przyszła @ podczas przyjmowania duphastonu. Nie powinno tak być z tego co wiem. Gin mowiła że przyjdzie 3, 4 dni po odstawieniu leku...
A co u Ciebie? Dobrze się czujesz? Maleństwo daje znaki obecności?

Do góry