reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
no to patrzę że nie tylko ja wybieram się na badania hormonków... ja też mysle o zmiane gin... dlatego że przypisuje mi tabletki a nie robi żadnych badań...

alek   dziewczyny podesłały mi wczoraj super link... tam jest cos o badaniach hormonków... i znowu nie jestem sama... patrzę że w pażdzierniku wielkie robienia badań...hihi
a oto link
www.dzieckoinfo.com/forum/showthreaded.php?Cat=&Board=DLA&Number=736024&page=0&view=coll

no to patrzę że nie tylko ja wybieram się na badania hormonków... ja też mysle o zmiane gin... dlatego że przypisuje mi tabletki a nie robi żadnych badań...

alek   dziewczyny podesłały mi wczoraj super link... tam jest cos o badaniach hormonków... i znowu nie jestem sama... patrzę że w pażdzierniku wielkie robienia badań...hihi
a oto link
www.dzieckoinfo.com/forum/showthreaded.php?Cat=&Board=DLA&Number=736024&page=0&view=coll

axxa bardzo dziękuję za linka :) faktycznie jest super wszystko opisane! ja idę w poniedziałek zrobić w takim razie FSH, LH, prolaktynę i testosteron, a potem resztę :)
cieszę się, że nie jestem sama.. ;)
axxa musi być dobrze :)

axxa bardzo dziękuję za linka :) faktycznie jest super wszystko opisane! ja idę w poniedziałek zrobić w takim razie FSH, LH, prolaktynę i testosteron, a potem resztę :)
cieszę się, że nie jestem sama.. ;)
axxa musi być dobrze :)

alek napewno będzie dobrze... ja mysle że w moim przypadku to mam za słobe dawki leków... ale jak zrobie badania to będę wiedziała... i napewno juz niedługo bedziemy mamusiami...:)

alek napewno będzie dobrze... ja mysle że w moim przypadku to mam za słobe dawki leków... ale jak zrobie badania to będę wiedziała... i napewno juz niedługo bedziemy mamusiami...:)

a ja axxa nigdy nie robiłam sobie hormonów i podejrzewam że to z nimi może byc problem, bo wiele lat brałam tabletki i mogło się coś pomieszać :( no zobaczymy jak zrobię..

a ja axxa nigdy nie robiłam sobie hormonów i podejrzewam że to z nimi może byc problem, bo wiele lat brałam tabletki i mogło się coś pomieszać :( no zobaczymy jak zrobię..

reklama
Do góry