reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
alek pisze:
pewnie że zapytam i dam znać :) a jakby doszło do zapłodnienia ale fasolka by się nie zagnieździła to jakiego hormonu jest wtedy za mało?? progesteronu?? bo przecież może być owu, test wykaże II a mimo to ciąży nie ma..dlaczego ??

myślę że może dojść do zapłodnienia a progesteron potrzebny jest do zagnieżdżenia ale przecież jest 40 % szans na zapłodnienie czyli komórka np. może się uwolnić ale nie wycwyci jeje jajowód, albo endometrium jest za małe do zagnieżdżenia , stresy itd.........i nawet u pozornie zdrowych osób jest średnio 40 % szans

Basieńka GRATULACJE !!!!!!!!!

Alek,Moniolek,Magdalenkakol- napatrzmy się na teścik

Ja jutro odbieeram wyniki- nie poszłam dziś zgodnie z umową z Moniolką,pozdrawiam....

alek pisze:
pewnie że zapytam i dam znać :) a jakby doszło do zapłodnienia ale fasolka by się nie zagnieździła to jakiego hormonu jest wtedy za mało?? progesteronu?? bo przecież może być owu, test wykaże II a mimo to ciąży nie ma..dlaczego ??

myślę że może dojść do zapłodnienia a progesteron potrzebny jest do zagnieżdżenia ale przecież jest 40 % szans na zapłodnienie czyli komórka np. może się uwolnić ale nie wycwyci jeje jajowód, albo endometrium jest za małe do zagnieżdżenia , stresy itd.........i nawet u pozornie zdrowych osób jest średnio 40 % szans

Basieńka GRATULACJE !!!!!!!!!

Alek,Moniolek,Magdalenkakol- napatrzmy się na teścik

Ja jutro odbieeram wyniki- nie poszłam dziś zgodnie z umową z Moniolką,pozdrawiam....

no nareszcie się do Was dogrzebałam, ale miałam dzionek ;)

Basiu prześliczne dwie kreski - gratuluję!

Anusieńka jutro biegnę do przychodni i od razu jak przyjde wpisuje co tam mi powychodziło :) troszkę mam cykora, ale co tam musi być dobrze :)

no nareszcie się do Was dogrzebałam, ale miałam dzionek ;)

Basiu prześliczne dwie kreski - gratuluję!

Anusieńka jutro biegnę do przychodni i od razu jak przyjde wpisuje co tam mi powychodziło :) troszkę mam cykora, ale co tam musi być dobrze :)

reklama
Do góry