reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
Witam Was dziewczynki...okrutnie zmęczona jestem dzisiaj po pracy...padam na twarz, a tu jeszcze tyle do zrobienia...(jedyną pozytywną rzeczą w dzisiejszym dniu, było to, że nie miałam czasu zastanawiać się nad testowaniem :))
Alek windykuję przez telefon :) A Ty?
Tak chciałam tu do Was zajrzeć dzisiaj ale strona nie chciała mi się otworzyć, buuuu, no, ale przed nami weekend, więc może częściej będę mogła wpadać :)
Do zobaczenia :)
Czy ktoś jeszcze testuje w poniedziałek? :)

Witam Was dziewczynki...okrutnie zmęczona jestem dzisiaj po pracy...padam na twarz, a tu jeszcze tyle do zrobienia...(jedyną pozytywną rzeczą w dzisiejszym dniu, było to, że nie miałam czasu zastanawiać się nad testowaniem :))
Alek windykuję przez telefon :) A Ty?
Tak chciałam tu do Was zajrzeć dzisiaj ale strona nie chciała mi się otworzyć, buuuu, no, ale przed nami weekend, więc może częściej będę mogła wpadać :)
Do zobaczenia :)
Czy ktoś jeszcze testuje w poniedziałek? :)

Ja zatestowałam dzisiaj mimo tego,ze do tej wstrętnej @ jeszcze 2 dni,ale nie mogłam sie doczekać......i niestety jedna ochydna kreska więc chyba nie ma szans zebym była{test zrobiłam w południe,ale chyba na dwa dni przed @ coś by wyszło}...popłakałam sobie troche i juz :(

Ja zatestowałam dzisiaj mimo tego,ze do tej wstrętnej @ jeszcze 2 dni,ale nie mogłam sie doczekać......i niestety jedna ochydna kreska więc chyba nie ma szans zebym była{test zrobiłam w południe,ale chyba na dwa dni przed @ coś by wyszło}...popłakałam sobie troche i juz :(

ala261 zrobiłaś dokładnie to samo co ja, czyli po prostu sie pospieszyłaś... ja jednak mam nadzieję i wiem, że nie zrobię już żadnego testu przed terminem @... Nie trać nadziei, bo jescze jest szansa :) Trzymam za Ciebie kciuki, zrób test w niedzielę ja zrobię w poniedziałek! No, i żeby pojawiły się 2 krechy!!! :)
Pozdrawiam :)

reklama
ala261 zrobiłaś dokładnie to samo co ja, czyli po prostu sie pospieszyłaś... ja jednak mam nadzieję i wiem, że nie zrobię już żadnego testu przed terminem @... Nie trać nadziei, bo jescze jest szansa :) Trzymam za Ciebie kciuki, zrób test w niedzielę ja zrobię w poniedziałek! No, i żeby pojawiły się 2 krechy!!! :)
Pozdrawiam :)

Do góry