reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
Przykro mi :( Cierpliwość to taka cholera, której ja zupełnie nie potrafię się nauczyć - ale starać się trzeba. Będzie dobrze, zobaczysz...

Alek masz typowego głodomora - gdyby nie fakty, to powiedziałabym, że jutro dostaniesz @. Bo tylko z tym - póki co ::) - głodomor mi się kojarzy. Może dojdzie jeszcze drugie skojarzenie? ;)

Przykro mi :( Cierpliwość to taka cholera, której ja zupełnie nie potrafię się nauczyć - ale starać się trzeba. Będzie dobrze, zobaczysz...

Alek masz typowego głodomora - gdyby nie fakty, to powiedziałabym, że jutro dostaniesz @. Bo tylko z tym - póki co ::) - głodomor mi się kojarzy. Może dojdzie jeszcze drugie skojarzenie? ;)

Czuję się okropnie...@ jak w zegarku...25 dni...chyba po prostu musi tak być, może to nie był dobry moment...ale wiecie co podziwiam Was...ja chyba nie potrafię być tak uparta, tak walczyć..już tak mam, że szybko się poddaję..

Czuję się okropnie...@ jak w zegarku...25 dni...chyba po prostu musi tak być, może to nie był dobry moment...ale wiecie co podziwiam Was...ja chyba nie potrafię być tak uparta, tak walczyć..już tak mam, że szybko się poddaję..

ej Zebrra toż to nie przystoi na windykatora taka postawa.. ;) musisz być silna i uparta!! walczyć o swoje :) i przede wszystkim nie poddawać się!!! :)

reklama
ej Zebrra toż to nie przystoi na windykatora taka postawa.. ;) musisz być silna i uparta!! walczyć o swoje :) i przede wszystkim nie poddawać się!!! :)

Do góry