reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
A ja tak patrzę na mój suwaczek i stwierdzam, że jest głupi.
Owulację miałam jakieś 2-3 dni temu a on pokazuje, że będzie jutro. Ilośc dni cyklu - 30- jak najbardziej się zgadza. Tak mniej więcej długość cyklu mi przypada. Za to znacznie szybciej mam zawsze owulację niż standarodowo powinna być. Ciekawe dlaczego?

A ja tak patrzę na mój suwaczek i stwierdzam, że jest głupi.
Owulację miałam jakieś 2-3 dni temu a on pokazuje, że będzie jutro. Ilośc dni cyklu - 30- jak najbardziej się zgadza. Tak mniej więcej długość cyklu mi przypada. Za to znacznie szybciej mam zawsze owulację niż standarodowo powinna być. Ciekawe dlaczego?

alek pisze:
silunia, iza proponuję wizytę u lekarza..będziecie chociaż wiedziały skąd to spóźnienie.. :(
trzymam kciuki- będzie dobrze :)
Dzięki Alek, też mam nadzieję, ze będzie dobrze
umówiłam się na wizytę do gina,choć szczerze to boję się że coś jest nie tak. A tak chciałam z Wami testować się w październiku, teraz to niewiem nawet co sie ze mną dzieje, jestem totalnie zdezorientowana :-( :-( :-(

alek pisze:
silunia, iza proponuję wizytę u lekarza..będziecie chociaż wiedziały skąd to spóźnienie.. :(
trzymam kciuki- będzie dobrze :)
Dzięki Alek, też mam nadzieję, ze będzie dobrze
umówiłam się na wizytę do gina,choć szczerze to boję się że coś jest nie tak. A tak chciałam z Wami testować się w październiku, teraz to niewiem nawet co sie ze mną dzieje, jestem totalnie zdezorientowana :-( :-( :-(

Dziewczyny dziś 28 dzień- zawsze była@ a nie ma.
Ale narazie nie testuję bo temp. się obniżyła do 36,8 mam lekkie bóle podbrzusza ale żadnych plamień.
Nie wiem czekam jeszcze.
Robiłam test w 23 dniu i był negatywny więc teraz wolę poczekać.
pozdrawiam wszystkie październikowe testowiczki

Dziewczyny dziś 28 dzień- zawsze była@ a nie ma.
Ale narazie nie testuję bo temp. się obniżyła do 36,8 mam lekkie bóle podbrzusza ale żadnych plamień.
Nie wiem czekam jeszcze.
Robiłam test w 23 dniu i był negatywny więc teraz wolę poczekać.
pozdrawiam wszystkie październikowe testowiczki

reklama
Anusieńka podziwaim Cie za cierpkiwośc ja bym z samego rana nie wytrzymała i robiła teścik - cokolwiekby pokazał to i tak najpózniej jutro zrobiłabym go. Wierzę ,że zobaczysz te dwie piękne....
hpim23896mp.jpg

Do góry