Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Magdalenko prywatnie.. ;D też myslałam, że będzie bez problemu, a tu ..niespodzianka ;D
jak można z góry zakładać,że wszystko jest ok i że trzeba czekać i próbować..??? nie lepiej zbadać, czy faktycznie jest ok ?? albo ja już jestem przewrażliwiona, albo nie wiem co...
No szkaoda ze same nie mozemy sie leczyc.chociaz ja raz poszlam do dermatologa i mowie jej co mi dolega ze mam uczuleniea ona swoje i dala mi leki na tradzik jak sie posmarowlam to wygladalam jeszcze gorzej,.No coz nie poszlam wiecej do tej pani.I wszystkim mowie jaka to mamy wspaniala pania dermatolog.zasluzyla na to. ;D ;D
No szkaoda ze same nie mozemy sie leczyc.chociaz ja raz poszlam do dermatologa i mowie jej co mi dolega ze mam uczuleniea ona swoje i dala mi leki na tradzik jak sie posmarowlam to wygladalam jeszcze gorzej,.No coz nie poszlam wiecej do tej pani.I wszystkim mowie jaka to mamy wspaniala pania dermatolog.zasluzyla na to. ;D ;D
Ostatnio dostalam uczulenie na rekach i poszlam do rodzinnego a on mnie do dermatologa .Wiec ja mu ze nigdy nie pojde do naszego i mu to opowiedzialam.To on usmiechnal sie i do mnie tak " jak pani nie przejdzie to prosze przyjsc jeszcze raz i wtedy zobaczymy co zrobic."Chyba juz ja tez zna z tej zlej srtrony.