Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
magdalenkakol zaraz idę po małą do szkoły... i napewno usciskam ją od cioci Madzi...
Anetce jet smutno też że ojciec wogle sie nią nie interesuje... co tu dużo mówic... woli swobodę...
a co do gujazylku... ja wolę wiesiołek.. tym bardziej że ostatnio zrobiłam zapas...
magdalenkakol zaraz idę po małą do szkoły... i napewno usciskam ją od cioci Madzi...
Anetce jet smutno też że ojciec wogle sie nią nie interesuje... co tu dużo mówic... woli swobodę...
a co do gujazylku... ja wolę wiesiołek.. tym bardziej że ostatnio zrobiłam zapas...
No to dobrze ze masz zapas wiesiolka.Niewazne co wazne aby bylo skuteczne.A na temat takich osonb jak ten ojciec to szkoda cokolwiek mowic.szkoda tylko ze nie pomyslal o tym wczesniej .Dziecko by nie cierpialo.
Ciesz dziewczynki
Dawno mnie tu mnie było, cieszę się że się nie poddajcie i nadal się staracie
Wieli buziak dla WAS
Widze ze jest tu coraz wiecej nowych osob
Pozdrowienia dla wszystkich przyszlych mam!!!!!!!!!!!!
Ciesz dziewczynki
Dawno mnie tu mnie było, cieszę się że się nie poddajcie i nadal się staracie
Wieli buziak dla WAS
Widze ze jest tu coraz wiecej nowych osob
Pozdrowienia dla wszystkich przyszlych mam!!!!!!!!!!!!