• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze urodziny :)

Wiluniu wszystkiego najlepszego! Szczścia, miłości i spokoju. Życzę Ci abyś na swojej drodze spotykała samych pozytywnie naładowanych ludzi:happy: Duuuużo uśmiechu!

reklama
WIOLU NASZA KOCHANA!!!
Niech na Twej twarzy zawsze gości uśmiech,troski niech Cię omijają,miłość niech włazi w butach w Twoje życie,słoneczko niech zawsze dla Ciebie świeci,dzieci niech będą promykami radości w każdy dzień,a marzenia niech będą w zasięgu ręki! Całusy ogromne z okazji urodzin od całej naszej rodzinki!:-)

Przeprasam,że tak mało kolorowo,ale znów coś się dzieje z edytorem:wściekła/y:

Wiolciu, słoneczko życzymy Ci duzo usmiechu na codzien i duuuuzo zdroweczka :)
Masz kochana rodzine i wiele milosci w sobie :) Buziaczki od naszej trójki!!!

d.

to ja niestety spoznione ale szczere zyczonka dla ciebie Wiolu....jestes wspaniala osoba i masz cudowna kochaja rodzine,życze Ci aby tak zawsze a milosc ktora gosci w Twoim domu wciaz kwitla...buziaczki:-):-)

Ale z nas gapy,przecież K@siek i martag miały urodzinki!!!!!!:zawstydzona/y::tak:

Kochane,
Życzymy Wam mnóstwa uśmiechu, marzeń które się spelniają, błysku w oczach na widok Waszych syneczków, zdrowia i siły, pozytywnych myśli i poczucia,że jesteście wspaniałe i wyjątkowe! Buziaczki ode mnie i mojej rodzinki!

Buuu,znów i edycja nie działa i nawet powiększyć nie mogę tekstu...:sorry2:

Witam, chociaż jestem tu od niedawna i nie znam Was za bardzo to życzę wszystkim mamom które miały swoje święta wszystkiego najlepszego!:-)
Mam nadzieję że z czasem poznam Was bardziej.

I dopisuję swoją datę: 24 lipiec.

Agatko,

Najserdeczniejsze,choć spóźnione życzenia urodzinkowe, obyś zawsze była taką pogodną,wesołą i piękną kobietą, marzeń o które warto walczyć, zdrowia i siły, dumy ze swoich trzech chłopaków, słoneczka i optymizmu na każdy dzień....życzymy Ci z całego serca!

reklama

Zdrowia, szczescia, mnostwa gwiazd noca, wspanialych przebudzen po krzepiacym snie, wygodnych butow, cieplych zima skarpetek, ciszy wsrod opadajacych platkow sniegu i zobaczenia, ze kazdy platek jest sloncem
I by wszystkie wasze marzenia się spełniły

Moc gorących życzeń z okazji urodzin przesyła banda Zagórskich

19.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry