Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiluniu wszystkiego najlepszego! Szczścia, miłości i spokoju. Życzę Ci abyś na swojej drodze spotykała samych pozytywnie naładowanych ludzi Duuuużo uśmiechu!
WIOLU NASZA KOCHANA!!! Niech na Twej twarzy zawsze gości uśmiech,troski niech Cię omijają,miłość niech włazi w butach w Twoje życie,słoneczko niech zawsze dla Ciebie świeci,dzieci niech będą promykami radości w każdy dzień,a marzenia niech będą w zasięgu ręki! Całusy ogromne z okazji urodzin od całej naszej rodzinki!:-)
Przeprasam,że tak mało kolorowo,ale znów coś się dzieje z edytorem
to ja niestety spoznione ale szczere zyczonka dla ciebie Wiolu....jestes wspaniala osoba i masz cudowna kochaja rodzine,życze Ci aby tak zawsze a milosc ktora gosci w Twoim domu wciaz kwitla...buziaczki:-):-)
Ale z nas gapy,przecież K@siek i martag miały urodzinki!!!!!!
Kochane, Życzymy Wam mnóstwa uśmiechu, marzeń które się spelniają, błysku w oczach na widok Waszych syneczków, zdrowia i siły, pozytywnych myśli i poczucia,że jesteście wspaniałe i wyjątkowe! Buziaczki ode mnie i mojej rodzinki!
Buuu,znów i edycja nie działa i nawet powiększyć nie mogę tekstu...
Witam, chociaż jestem tu od niedawna i nie znam Was za bardzo to życzę wszystkim mamom które miały swoje święta wszystkiego najlepszego!:-)
Mam nadzieję że z czasem poznam Was bardziej.
Najserdeczniejsze,choć spóźnione życzenia urodzinkowe, obyś zawsze była taką pogodną,wesołą i piękną kobietą, marzeń o które warto walczyć, zdrowia i siły, dumy ze swoich trzech chłopaków, słoneczka i optymizmu na każdy dzień....życzymy Ci z całego serca!
Zdrowia, szczescia, mnostwa gwiazd noca, wspanialych przebudzen po krzepiacym snie, wygodnych butow, cieplych zima skarpetek, ciszy wsrod opadajacych platkow sniegu i zobaczenia, ze kazdy platek jest sloncem I by wszystkie wasze marzenia się spełniły
Moc gorących życzeń z okazji urodzin przesyła banda Zagórskich