reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

Ja byłam wczoraj u gina. dziewuszka bardzo jest fajowa :) w pierwszym kadrze wystąpiła na klęczkach jak do paciorka  ;D wyrwało mi się, że będzie tak święta jak mamusia. gin spojrzał na mnie i parsknął śmiechem, i chyba miałam się obrazić ale samej też mi się chciało śmiać.
jeszcze do końca nie jest pewne czy to kobietka- podobno z facetami łatwiej- jak widać to widać :) ale mój ukochany jest przerażony, bo był pewny że to chłopak i z łatwością się zgodził na imię Iga. teraz, jak wszystko wskazuje na płeć piękną, twierdzi że to imię paskudne i on się nie zgadza !!!!! no i wojna gotowa...

reklama
no też słyszałam zże jak już małego widać to się nie skurrczy a lasce zawsze coś może urosnąć, a chłopy tak mają najpierw synek synek a potem jak rodzi się mała laleczka o głupieja :laugh:

ja chyba jestem jakaś tepawa, nic nie widzę. Monia, przepraszam, ale proszę o objaśnienia. Na zdjęciu nie widać całej dziewuszki, niee?

reklama
Do góry