reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze USG

kaśka76 super że wszystko oki
ja idę na 3d we czwartek mam cykora jak zwykle

i się boję czy dzidzi zdrowy jakieś paranoje mnie dopadają

reklama
byłam na usg - z usg cały czas wynika że jestem w 33/34 tygodniu - luty murowany !!!

Bartuś waży już ponad 2200 , ludzie w takim tępie - to wszystkie ciuszki po Piotrku będa za małe: )
Piotruś w 37 wazył 2700 ;)

ja idę we czwartek na 3d i jak zwykle co??????????? mam cykora

aik to niezły klops z Bartka i bardzo dobrze mam nadzieję że mój też ma takie zaszczytne rozmiary

ja sie nie boje............jakos podchodze do tego inaczej ze zobacze swoja dzidzie no i jak do tej pory bylo wszystko ok z malym to jest i musi tak byc.
pierwszy raz to sie balam potwornie,ale teraz juz luzik.ja chybva sie wybieram 19

azik pisze:
byłam na usg - z usg cały czas wynika że jestem w 33/34 tygodniu - luty murowany !!!

Bartuś waży już ponad 2200 , ludzie w takim tępie - to wszystkie ciuszki po Piotrku będa za małe: )
Piotruś w 37 wazył 2700 ;)

azik, to będziesz pierwsza miała "z głowy" dziecko :laugh: pamietaj - musisz potem zamieścić nam relację z porodu, jaki by nie był - naturalny czy CC, ale bardzo proszę - relacja w wersji "light" ;D

osinka to zalozy sie 2 watki w wersji light i drugi w wersji krwawej masakry............ ;) kazdy bedzzie wiedzial co czytac,ja lubie mrazace krew w zylach opowiesci,horrory thrillery........... ;)

reklama
właśnie byłam na usg dzisiaj. moje dziecko jest duże i gin stwierdził, że jak tak dalej będzie rosło to urodzę jakieś dwa tygodnie przed terminem :) czyli w połowie marca..główką się nieźle wciska w dół, tak jakby chciało już wyłazić :) w związku z tym gin kazał mi trochę się uspokoić, ale jak go poprosiłam żeby wytłumaczył co to znaczy, to właściwie nic konkretnego nie usłyszałam. No więc zażyczyłam sobie L4 i będę odpoczywać.. tylko muszę jeszcze skończyć kurs na prawko :)

Do góry