reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze USG

reklama
moja mama była zawsze szczupła i drobna ja jestem od niej o głowę wyższa tata wysoki i dobrze zbudowany i spłodzili dzidzi 3800 i 62 cm

my byliśmy dziś na usg. Fasola waży 2,5kg. jako dowód koronny mamy zdjęcie jajków. ;D położenie miednicowe, przepływy maciczne znowu nieciekawe, ilość płynu w górnej granicy normy. i znowu kontrolne usg niedługo. przy badaniu Fasol się wiercił jka oszalały, ale twarz grzecznie dziś pokazuwał, chyba coś pyskował do nas, bo bardzo ustami ruszał i było to przekomiczne.

Kasia, ale Ci fajnie!!!! masz zdjęcia buziulki Fasolki! a moja uparciucha skutecznie się zasłaniała rączkami, tylko ziewała znudzona :( uparta glisdeczka!!! :(

a ja znowu jutro do gina zwolnienie mi się kończy ale jutro za to ze ostatnio skasował za wizytę w szpitalu bez żadnych skrupółów go wymęczę będę mu zadawać tysiace pytań jutro pewnie zajrzymy do malucha bo on ma usg w gabinecie

ja mam wizytę w poniedziałek, już mi zapowiedział, że nie obejdzie się bez badania, usg i skierowania na pobranie krwi itp. - nie lubię chodzić do ginekologa!!!! najgorsze, że będe musiała mojego Krzyska angazować, biedak będzie musiał się z pracy zwalniać i mnie wozić po lekarzach

Kto lubi Osinko? Mój jest naprawdę delikatny i fajny, ale mi się zawsze podnosi z wrażenia ciśnienie (syndrom białego fartucha) - i mam 120/70 zamiast moich 90/60. I zawsze zapominam o co chcialam zapytać... Zapłacić też zapominam... ;D (2 razy mi się zdarzyło - słowem nie wspomniał, a ja mu oddałam na następnej wizycie)

reklama
iwosz pisze:
Kto lubi Osinko? Mój jest naprawdę delikatny i fajny, ale mi się zawsze podnosi z wrażenia ciśnienie (syndrom białego fartucha) - i mam 120/70 zamiast moich 90/60. I zawsze zapominam o co chcialam zapytać... Zapłacić też zapominam... ;D (2 razy mi się zdarzyło - słowem nie wspomniał, a ja mu oddałam na następnej wizycie)

;D strasznie dyskretny ten ginekolog skoro nie upomniał się o forsę ;) ja chyba zrobię listę pytań do lekarza, bo też zawsze zapominam co chciałam od niego ;)

Do góry