reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze USG

fajny jest - naprawdę, płacę tylko w gabinecie jak mnie bada; jak przychodzę po zwolnienie, receptę to nie bierze kasy; rzadko się już chyba takich spotyka

reklama
Osinka: nawet nie wiem czy jest zdjęcie buzi, ale na pewno jest zdjęcie jajców. jak zwykle to to chętnie pokazywał. ;D

ja też chcę zdjęcie buzi naszej malutkiej!!! U mojej ginki jest takie najzwyklejsze usg )nawet nie wiem, czy dopplerowskie)

to juz chyba Kinga zobaczymy nasze małe na zywo ;)
w gabinecie u mojego gina jest najzwyklejsze usg, na zdjęcie buzi nie mam co liczyć, a do Zabrza już nie pojadę, bo nie ma takiej potrzeby

W sobotę idę na USG. I mam mieszane uczucia. :(
Z jednej strony cieszę się, że zobaczę dzidzię, a z drugiej- martwię się tym tętnem.
Mam nadzieję, że będzie dobrze...
Ale hormony robią swoje i niepokój o dzidzię jest ogromny. :(

mokkate pisze:
W sobotę idę na USG. I mam mieszane uczucia. :(
Z jednej strony cieszę się, że zobaczę dzidzię, a z drugiej- martwię się tym tętnem.
Mam nadzieję, że będzie dobrze...
Ale hormony robią swoje i niepokój o dzidzię jest ogromny. :(

ja też schizuję spoko

cieszę się że idę do gina ale też się boję

co do płacenia to ja zapomniałam kiedyś zapłacić i on przy wyjściu moim zapytał delikatnie stłumionym głosem czy rozliczymy się przy następnej wizycie

a dzisiaj idę na krechę wali mnie to zapłaciliśmy rachunek i mam 20 zł w portfelu a konvzy mi sie zwolnienie

dupa ostatnio za szpitalna wizuytę dostał normalnie dzisiaj ide na waleta zapłacę mu przy nastepnej a i tak go wymęczę listę już mam

nie dużo czasu do końca zostało jak zadawałam mu pytania po22 tyg to mówił ze do porodu dużo czasu ale teraz ja mu dam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:D >:D >:D >:D >:D

reklama
Do góry