Marti Gratuluje slicznej dziewuszki!!! I mow co chcesz ale ta fotka w takiej pozie jest mega slodka![]()
tak słodziutka, gratulacje !!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marti Gratuluje slicznej dziewuszki!!! I mow co chcesz ale ta fotka w takiej pozie jest mega slodka![]()
Zdaje relację z połówkowe a więc w wielkim skórcie piękna zdrowa córeczkacoś tam miałam w serduszku hypooo jakaś plamka 2 mm ale powiedział że to jest okey nie trzeba robić dodatkowo echo a nic i mam sie tym wogóle nie przejmować no więc się nie przejmuje reszta narządów wszytsko na swoim miejscu
A dodatkowo ginek się uparł i chciał koniecznie zrobić nam fotkę 3d bużki a mala wtuliła się we mnie i zasloniła rączką (potem wam wkleję to zdjątko) a on się uparł że damy rade i Pani się położy na boku jednym na drugim na wznak i trząchał brzuchem i uciskał mi na dole ja juz mówie ze nie wytrzymuję a mąż z ginem prosze leżec zaraz bużkę pokaże a malutka sobie śpi smacznie i ma towarzytswo szturchające ja w duuuu ;-) w sumie widzieliśmy poł buziaczka boczkiem a rączkę jak trzymała przy buziaku tak trzymala dalej.
A ja ledwo wstałam z fotela brzuch mnie nawalał od tych ucisków marcin szczęśliwy a ja czułam się jakby mnie ktoś skopał ale mimo wszystko MEGA HAPPYYYYYYY![]()
Ja, ja, ja mam 16 połówkowe. Już nie mogę się doczekać.Hej, jest tu jakas dziewczyna ktora ma USG 16 czerwca??