reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Asionek no to gratulujemy postępu! Obyś już niedługo mogła cieszyć sie maleństwem :)!

Misia-a no oby w poniedziałek podjęli jakąś konkretną decyzje bo nie wiem na co tak długo czekać.

reklama
dzieki dziewczyny :)
ja czuje , ze niedlugo polece ... jestem mega nieswoja ... do tego nawala mnie po tym badaniu wszystko na maksa , ledwo laze :/

Mati bede trzymac za dobre wiesci w sobote &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) ale z tego co piszesz to u ciebie tez chyba niedlugo :)

Asionek super, gratuluję postępu ;-)

Misia mnie w poprzedniej ciąży też wypuścili jeszcze
z zatruciem ciążowym jeszcze tydzień przed porodem,
też byłam w szoku ale dotrwałam dokładnie do terminu,
trzymam kciuki za Was, obyś się lepiej poczuła ...

Misia mnie w poprzedniej ciąży też wypuścili jeszcze
z zatruciem ciążowym jeszcze tydzień przed porodem,
też byłam w szoku ale dotrwałam dokładnie do terminu,
trzymam kciuki za Was, obyś się lepiej poczuła ...

O czyli może być dobrze :blink:
Tylko mnie najbardziej denerwuje to że
"nie powiedza bo się będę denerwować"
co to w ogole za głupie rozumowanie :dry:

Ja też po wizycie wszystko pozamykane, szyjka długa jak cholera, rozwarcia nie stwierdzono :dry: ale w związku z obrzękami mam się jutro rano stawić w szpitalu, będą próbować wywoływać poród jak się nie uda to będzie CC - co średnio mi się widzi bo nie chcę drugiej cesarki :no:

Asionek - ale Ci zazdroszczę :-D, że tak szybko się u Ciebie wszystko pozmieniało :-)

sivi - szkoda, że musisz tyle czekać :dry:

reklama
eee jutro pewnie mi nic nie zrobią ciekawego :dry: badania, KTG i sraty pierdaty pewnie kroplówę dostanę dopiero w czwartek

misia - widzisz ja nie mam białka w moczu ani podwyższonego ciśnienia ale ze względu na obrzęki zdecydowali się ciążę wcześniej rozwiązać :tak:

Do góry