• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziękuję za Wasze &&&
Dopiero w domku bo po wizycie od razu pojechałam po chłopców bo byli u dziadków..;)
Wizyta ok, dzidzia zdrowa, wszystko według parametrów-idealnie zgrane, przezierność sprawdzona i też poprawna, serduszko ładnie bije- komory wszystkie, dwie rączki, dwie nóżki;) Niunia ma 7,5 cm - a to jest mój 13tc i 3 dni. Płci nie znam bo mój gin nie mówi w ciemno tylko jak jest 100% pewny
Hmmm a i super niespodzianka będę mieć usg 3d ;) a nigdy nie miałam bo nie było wcześniej takiej możliwości ale dopiero ok 24tc aby było ładnie dzidizusia widać;)
Karolka mój mąż i ja marzyliśmy od samego początku o pierwsze córce (skrycie marzyliśmy) a mamy dwóch synów ;);) teraz niespodzianka ale oby zdrowe;)

reklama
A z ręki też cos kiedyś w szkole wróżyłyśmy ale nie pamiętam co mi wyszło,..gdzieś zapisałam....ale coś mi się zdaje ze było to syn syn i córka

Gratuluje wizyt :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Jostyna, super, ze wszystko w porządku :)

Karola, gratki! Mój się popłakał ze szczęście i za pierwszym razem i za drugim, jak dowiedział się, że córka :) nie ma parcia na syna.

Em Ka, szkoda, że Cię nie poinformowali, że już nie masz ubezpieczenia... Ale dobrze, że możesz dalej chodzić do tego samego lekarza :)

Gratki z wizyt! I czekamy na relacje z następnych :)
Ja wizytuję jutro, dziś byłam na pobraniu krwi - wyniki pewnie odbiorę jutro. Na tym etapie "zwykle" już miałam anemie i wchodziłam na żelazo (Tardyferon), ciekawe jak będzie tym razem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry