• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Aob w Rzeszowie ktg 20zl i to w szpitalu. U mojego gina bez wizyty też 20zl kosztowało (jak byla wizyta to w cenie), ale nie ma już niestety gabinetu dla położnej tam gdzie przyjmuje, więc będę chodzić tu do szpitala gdzie będę rodzić.

Jestem w 34 tygodniu ciąży

reklama
Hej laseczki:):) ja tylko na moment zameldowaC ze u nas ok, mały rośnie i wazy juz ok 2100g, gin nie wróży mi długiej ciazy - młody zszedł juz bardzo nisko i silnie napiera na szyjkę, jakieś 3-4 tygodnie i pewnie go poznam ;) poza tym wszystko ok i czuje sie jak na 8mc całkiem niezle, tylko ciagle anemia meczy i dość zmęczona chodzę ;) a tu mój maluszek :):)
1474528326-tc2pkk.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

My już po wizycie wszystko ok. Usg o 18. Zaskoczyła mnie Pani dr bo dała mi jeszcze skierowanie na usg na 37tc. A myślałam że sama będę musiała gdzieś iść i zapłacić a tu nie[emoji5] i jeszcze udało mi się zapisać do super specjalisty

Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]

Oooo to będziesz miała jeszcze 1 ust ?ja teraz pytałam tego dr i którego robiłam powiezial ze nie bede więcej robić chyba że lekarz będzie miał jeszcze jakies wątpliwości i zaleci hmm...

Skrzat wizyta była prywatna, lekarz na moje około 45lat. Zapłaciłam 150zl i dalej tkwie w tym samym punkcie. Zawiedziona trochę jestem bo ma bardzo dobre opinie. Ale wydaje mi się ze podszedł tak do mnie bo w ciąży i hormony co też wspomniał ze kobietami rządzą hormony.

Emalka super ze wizyta się udała :)

U nas usg też co wizytę ale takie szybkie poglądowe.

Ktg nie ma w gabinecie chyba, albo ja nie widziałam.

Ivi a Ty gdzie się podziewasz? Super duży synuś :) mówisz 3-4tyg? Aww [emoji7] zaczyna się rozpakowywanie prezentów :)

Jestem w 34 tc :-)

Ivi gdzieś Ty sie podziewała ?!
Super dzieciaczek i weź nic nie mów - za 4 tygodnie ?? Ja tez ciagle czuje ucisk na szyjkę i bobas juz koło 2,5kg a sie boje ze czas tak szybko leci i to juz wszystko za pasem ..

Aob, niestety nie wiem, jaki koszt ktg, bo jeszcze nie dzwoniłam, a w zeszłym roku zdążyłam mieć tylko jedno prywatnie i nie pamiętam. Za 2 tygodnie mam wizytę, zobaczę co się dzieje i jak coś, to wtedy będę się umawiać na ktg, chyba że wcześniej jakieś skurcze znowu będą mnie straszyć.

Milagros, prywatnie i nawet usg nie zrobił... To mi ginekolog na IP zrobił usg spojenia, jak przyjechałam uskarżając się na bóle. Pogadaj z tą swoją babką, mam nadzieję, że będzie miała lepszy humor niż ostatnio i podejdzie do tego po ludzku. A gdybyś rodziła nie w swoim mieście, tylko w tym dalszym szpitalu, to dają ZZO, jeśli będziesz miała poród SN?

Emalka, super, że ok, a to jakieś dokładniejsze znowu badanie usg w 37tc?

Netta, kciuki za dziś :)

Rano pojechałam na GBS, a na miejscu pusto i okazało się, że babka, która pobiera jest chora. Oczywiście na stronie zero info, a specjalnie wczoraj wieczorem sprawdzałam, w jakich godzinach pobierają. Prywatnie jest bez rejestracji i się nie dzwoni. Więc w drugie miejsce musiałam pojechać, zapłaciłam 25 zł, wynik za tydzień. Kolejka, a wszystkie miejsca siedzące okupowane przez osoby obu płci w wieku 50+ i jak się podnosili, żeby komuś ustąpić, to tylko dziadkom/babciom...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry