reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

a może u mnie dziewuszka...już nawet do brzuszka mówimy, że siedzi ksieżniczka:DChyba sie chłopak nie obrazi jakby co;)
Jutro sie okaże...no chyba że znowu odwołaja i wizyte :/

sunsumil- to co, mozna gratulowac chłopaka??:)

reklama
hej...caly tydzien bylam w polsce i nie zagladalam...mam nadzieje ze wszystkie badania dobrze ...nie ma innej opcji....gratuluje.Moja tez byla udana...a ja szczesliwa i tak cudnie jest patrzec na swoje maleństwo....
włala.....dla nas wyglada jak chlopiec;)
IMG_0200.jpg

DALI sliczny bobasek!

DEVI to jutro bedziemy trzymac kciuki, a tak w ogole fajnie do mnie mowisz - sunsimil to chyba jakis proszek to prania, he he?n no ale wiem ze moj nick nie najlatwiejszy..ale usmiecha sie mi buzia na sunsimil

susumali gratuluję chłopczyka :-)
dali ale objechane zdjęcie, wygląda jakby włosy miał/a :-)
devi i widzisz jak szybko zleciało :-) czekamy na relacje

Dziewczyny gratuluje wizyt i kolejnych chlopaczkow :)
Jutro sie dowiem juz ma nadzieje na 100% czy kobietke mam (bo tez juz tak do niej mowie caly czas) ostatnio bylo na 60% :) Troche sie denerwuje wizyta a na dodatek mam dopiero na 19.40 ;/
neilaaa - jak u Ciebie po wizycie? Odezwij sie

Hej dziewczynki. Dziękuję za kciuki, bardzo się przydały.
Na szczęście z maleństwem wszystko w porządku, tylko u mnie to chyba jakiś wstydniś sobie mieszka, ale jak to moja pani doktor powiedziała 51 % dla chłopczyka :)

Susumali gratuluje synusia :))) widzę, że u Ciebie z procentami na początku było podobnie jak u mnie teraz więc może finisz też będzie identyczny :D

Niestety są i złe wieści.
Okazało się ze wyniki z cyto są na prawdę nie dobre: 3 gr i skierowanie na kolposkopia. DZIĘKI BOGU maleństwu nic nie grozi i nawet jak po badaniu coś wyjdzie złego to w czasie ciąży nic się z tym nie będzie dało zrobić, ale od sierpnia będę miała wielką motywacje i siłę do walczenia z dziadostwem. JESTEM DOBREJ MYŚLI !!!!

EwaK ja również nie cierpię wizyt na tak późną godzinę bo cały dzień się zawsze denerwuje, czekamy jutro na wieści o kolejnej dziewczynce :)))

Dali
faktycznie wygląda jak mały przystojniaczek :)

Powodzenia dziewczynki na jutrzejszych wizytach i przynoście info o dziewczynkach.

Dziekindziewczyny...mały jeszcze w brzuchu a już komplemety od kobiet zbiera....hihihi .a nam tez się wydaje ze ma włosy i ogólnie głowę i zakola jak mój mąż ...aż szok...byle żeby po mnie miał niebieskie oczy i będzie dobrze.
Trzymam kciuki ze wizyty.to strasznie dziwne ze mimo ze miesiąc temu się było i było wszytsko super,zawsze są nerwy ze coś może być nie tak i ścisk żołądka i ja jeszcze zawsze przed ginem z nerwów z toalety nie mogę wyjść.

reklama
Do góry