Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochane, bardzo dziekuje za trzymacie kciukow, pomoglo!!!!:-)
tak jak sie spodziewalam do dzidzi zajrzala lekarka tylko na chwilke no ale piekny bobasek i miedzy nogami...cyt" jesli to nie pepowina to bedzie chlopak", wiec z 51 % 4 tygodnie temu doszlismy do ok 70% ze to CHLOPAK! no i fajowo bo za pare tygodni (musze sie jeszcze umowic dokladnie na kiedy) bede miala szczegolowe USG, cos w tym jak Wasze genetyczne. i bardzo sie ciesze z tego!
jedyne co zapomnialm to zapytac jak duza dzidzia (bo tak sie skoncentrowalam nad tym CZYMS pomiedzy nozkami) , nie dostalam zdjatek (ale za pewne na tym kolejnym dokladnim USG!) no i nie moglam oddac moczu do kontroli bo ja nie moge sikac u lekarza (mam blokade, tylko sie nie smiejcie he he)
aaa i dostalam recepte na zelazo (tu mi zrzedla mina bo 50 sztuk kosztuje na polskie ok 50 zl, no ale trzeba inwestowac w zdrowko)
NELIAA powodzenia, na pewno u Ciebie tez wsio ok, a zapalenia sie zdarzaja, glowa do gory!
Może jedna u mnie siedzi?! ;-)gdzie te baby?