reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

susumali i neila-trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty -nic sie nie denerwujcie wszystko na bank będzie O.K:tak:,a zapalenie w ciąży bardzo często się zdarza-spokojnie dostaniesz piguły i wszystko wróci do normy:tak:

reklama
kochane, bardzo dziekuje za trzymacie kciukow, pomoglo!!!!:-)

tak jak sie spodziewalam do dzidzi zajrzala lekarka tylko na chwilke no ale piekny bobasek i miedzy nogami...cyt" jesli to nie pepowina to bedzie chlopak", wiec z 51 % 4 tygodnie temu doszlismy do ok 70% ze to CHLOPAK! no i fajowo bo za pare tygodni (musze sie jeszcze umowic dokladnie na kiedy) bede miala szczegolowe USG, cos w tym jak Wasze genetyczne. i bardzo sie ciesze z tego!

jedyne co zapomnialm to zapytac jak duza dzidzia (bo tak sie skoncentrowalam nad tym CZYMS pomiedzy nozkami) , nie dostalam zdjatek (ale za pewne na tym kolejnym dokladnim USG!) no i nie moglam oddac moczu do kontroli bo ja nie moge sikac u lekarza (mam blokade, tylko sie nie smiejcie he he)

aaa i dostalam recepte na zelazo (tu mi zrzedla mina bo 50 sztuk kosztuje na polskie ok 50 zl, no ale trzeba inwestowac w zdrowko)

NELIAA powodzenia, na pewno u Ciebie tez wsio ok, a zapalenia sie zdarzaja, glowa do gory!

o wlasnie dodzwonilam sie do tego centrum prenatalnego gdzie mam szczegolowe USG, termin ..dopiero na 26.04 , ojej jeszcze 8 tygodni...........i to na wieczor wiec chyba cala rodzinka sie wybierzemy na baby kino!

kochane, bardzo dziekuje za trzymacie kciukow, pomoglo!!!!:-)

tak jak sie spodziewalam do dzidzi zajrzala lekarka tylko na chwilke no ale piekny bobasek i miedzy nogami...cyt" jesli to nie pepowina to bedzie chlopak", wiec z 51 % 4 tygodnie temu doszlismy do ok 70% ze to CHLOPAK! no i fajowo bo za pare tygodni (musze sie jeszcze umowic dokladnie na kiedy) bede miala szczegolowe USG, cos w tym jak Wasze genetyczne. i bardzo sie ciesze z tego!

jedyne co zapomnialm to zapytac jak duza dzidzia (bo tak sie skoncentrowalam nad tym CZYMS pomiedzy nozkami) , nie dostalam zdjatek (ale za pewne na tym kolejnym dokladnim USG!) no i nie moglam oddac moczu do kontroli bo ja nie moge sikac u lekarza (mam blokade, tylko sie nie smiejcie he he)

aaa i dostalam recepte na zelazo (tu mi zrzedla mina bo 50 sztuk kosztuje na polskie ok 50 zl, no ale trzeba inwestowac w zdrowko)

NELIAA powodzenia, na pewno u Ciebie tez wsio ok, a zapalenia sie zdarzaja, glowa do gory!

Susumali - gratulacje Kochana :-) i znowu następny chłopak w rodzinie Baby Boom :-):-) super :-) a z tym żelazem to jedz dużo czerwonego mięsa ,np. steki mniam mniam,bo wnioskuję,że jesteś zagranicą jak ja :-)

Ja to USG połówkowe będę miała też jakoś za 6 tygodni..w sumie nadal czekam na list ze szpitala :-)

I wizytę mam za 2 tyg i wtedy pewnie będzie już wiadomo czy z 70% dziewczynki zrobi się 100 % :-) oby :-)

reklama
Do góry