reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
dzięki dziewczyny ! ten lekarz jest niesamowity !
Jak on mnie będzie po każdej wizycie zasypywał tymi filmikami i zdjęciami, to ja już będe musiała jakiś album założyć hehehe

oo a tutaj b. ciekawe zdjęcie, mózg :)

25-02-2011_0002.jpg

Marcelinaa to nie inaczej tylko faktycznie album będziesz musiała założyć:-) i super :-) pamiątka na całe życie... szkoda, że za naszych czasów tak nie było, też bym chciała zobaczyć siebie jak w brzuchu mamy harcowałam ;-)

Mój nie daje filmików tylko zdjęcia i nawet ostatnio nawet zdjęć nie dostałam(ale już się o ty żaliłam ;-)). Na genetycznym jak pójdę w 22tygodniu to tam będzie możliwość nagrania tylko ta przyjemność kosztuje 70 albo 100zł, już dokładnie nie pamiętam..

Matko jedyna Petunia ale u Ciebe zdzierają :szok: u mnie na bad.prenatalno-genetycznych płaciłam za płytkę 20 zł.i teraz tez poproszęo nagranie ale filmiku bo mam same fotki

noo :) tylko filmiki mało praktyczne są w sumie, bo zdjęcia sobie wydrukujesz czy wywołasz i schowasz :)

mnie genetyczne kosztowało 150 zł
a wczoraj byłam już na normalnej wizycie, pobrał mi cytologię, zbadał, potem USG było, polegało w sumie na tym samym co genetyczne, 3d/4d obraz też był, więc sobie myślałam.. teraz z cytologią to dopiero zapłacę.. a tu niespodzianka.. 100 zł !
Tak to ja sobie mogę chodzić, żeby co miesiąc mieć taki widok :)

U mnie 4d z wizytą 320 zł , normalne USG z wizytą 200 z, sama wizyta 120 złł

Ostatnia edycja:
ja płaciłam 150zł za genetyczne, wiem ,że w 20tym tyg jest trochę droższe. A za wizytę płacę 70zł. Za usg na wizycie nigdy nie płacę , nieważne czy dostaję zdjęcie czy nie.

reklama
Dzięki dziewczyny :) tak mi dzisiaj jakoś "lepiej" z tą ciążą.. może ta blokada po kupnie pierwszych ubranek i wczorajszy seans filmowy u gina- zdjęta :)

Do góry