reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Wczoraj miałam wizytę i USG na którym lekarz potwierdził nam że będzie chłopczykZobacz załącznik 330862. Rośnie ma już 225g i około 12cm bo już tak dokładnie nie idzie zmierzyć, gin powiedział że następnym razem już nie zobaczymy go w całości bo będzie za duży. Łożysko mam trochę nisko ale nie jest jeszcze przodujące, gin powiedział że może się podniesie narazie mam się nie przejmować.
Wikusia też się cieszy, że będzie miała braciszkaZobacz załącznik 330863.

Trochę tych chłopczyków sierpniowych będzie, trzeba by zacząć liczyć.:-)

sylvi gratulacje, ale chłopów .Dobrze teraz przypada więcej bab na jednego chłopa, przynajmniej będą miały babeczki w czym wybierać :-D

Aj, dziewczyny gratuluję Wam wizyt! Tylu chłopców, coś podobnego :szok:
Mam nadzieję, że ja za klika dni dowiem się płci dzieciaczka, może przełamię tę passę hehe :-)

sylvi gratuluję:0

szuszu ja też mam przeczucie na dziewczynkę bo mój M. tak strasznie nastawił się na tego chłopca ,że nie sądzę żeby się udało:) zobaczymy:)

Och Sylvi gratuluję chłopczyka :-) to rzeczywiście na razie przewaga chłopaków,chociaż pewnie jeszcze dziewczynki się ujawnią niedługo :-)

Ja jakbym rodziła w Bydgoszczy to na pewno na Kapuściskach w dwójce.

reklama
Do góry