reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Szuszu trzymam kciuki za wizytę!!!!

Biedroneczka mam tą suszoną zurawinę, ale ona taka słodka a mnie od słodkiego raczej odrzuca, więc nie bardzo mam jak ją jeść, choć muszę się przełamać...nie ma innej rady

reklama
Witam sie:-) neilaaa ja tydzien temu odstawilam duphaston a bralam od 5 tyg ciazy i mialam bardzo ladna cere a teraz jakby gorzej wyglada... A co do plecow to mam od poczatku ciazy brzydkie bo mi cos powylazilo:wściekła/y::wściekła/y: i nie sadze ze to od duphastonu, zreszta slyszalam tez ze po nim sie tyje, zwieksza apetyt i ze zatrzymuje wode... to raczej farmazony bo ja jesli zuwazylam jakas roznice na gorsze to chyba raczej po odstawieniu.

Dawno mnie tu nie było a tyle już chłopczyków doszło no i dziewczynki.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i super bobasków:tak:
szuszu trzymam kciuki na chłopczyka:-)

Ja już po, jednak udało mi się wcześniej do Was zawitać;-)
Co do płci, to dalej wielka niewiadoma, bo dzidziuś zacisnął nogi i mimo trzęsienia brzuchem nie chciał zmienić pozycji:no:
Najpierw skłaniał się ku chłopcu, potem ku dziewczynce, a na koniec powiedział "przyjdźcie za 2 tygodnie to jeszcze sprawdzimy, bo sam nie wiem co to";-)
Ogólnie wszystko dobrze, dzidzia ma 17cm:szok:(razem z nogami)
Stopa ma 2cm:-)
Dziękuję Wam za trzymanie kciuków:-)

aa szuszu- cały czas o tobie myslałam a tu prosze malenstwo nie chciało wpsolpracowac :/ no trudno poczekamy do nastepnej wizyty. Najwaznijesze ze sie dobrze rozwija :)

reklama
Do góry