reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Kurcze, ja nie wiedziałam, że nasze dzieci w brzuchach już takie duże są;-)
No i teraz mam mętlik w głowie co do płci, ale dwa tygodnie to nie długo, więc jakoś muszę wytrzymać:-)

szuszu super, że maleństwo rośnie, kurcze stópka wielkości 2 cm, coś cudownego:)
Przybieraniem sie na razie nie martw, póki wszystko inne jest ok. Ja mam może 1kg na plus i tak już od dobrych paru tygodni i nic dalej. Jeszcze nadrobimy:-D

szuszu gratuluję udanej wizyty, kciuki na chłopczyka będą nadal zaciśnięte, może już nie będzie się wstydził i rozchyli nóżki:-D, ale masz się dobrze że nie przytyłaś bo ja wręcz przeciwnie

szuszu a więc nie pozostaje nic innego jak poczekać do następnej wizyty tylko wcześniej uprzedź maluszka żeby ładnie się ułożył ;-) Najważniejsze, że wszystko jest w porządku :-)

szuszu szkoda, że co do płci nic się nie wyjaśniło, ale najważniejsze, że maluszek pięknie rośnie i faktycznie wielkość imponująca, ciekawe co też ja jutro zobaczę :-)

reklama
i tego Tonya ci zyczymy :)

szuszu- 17 cm to faktycznie sporo choc ciezko mi np. porownac do mojego szkraba bo mi podja wymiar główka-pupa czyli 12 cm. dodac nózki to mysle ze tez gdzies tyle bedzie :) no i jednak troche zazdroszcze ze waga sie rusza..mnie to troche dołuje ze co nie spojrze to jest wiecej :/

Do góry