reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

szuszu i anisen gratuluję dobrych wieści, moje też są cudne :)
Fasolinka się rozwija w tempie, ma już 18 mm, widać gdzie głowa i gdzie nóżki, serduszko szybko bije i ciąża dokładnie w wieku określonym z daty ostatniej @ czyli 8t3d. Jestem przeszczęśliwa :-) Zresztą mój mąż też :-)

reklama
Tonya, gratuluje :)

a teraz przedstawiam mojego maluszka:

Ma już 7 tygodni i 6 dni i mierzy 1,4 cm :) Serduszko pięknie bije a na śwecie powinnien się pojawić ok 17-19.08.2011
Tatuś dostał piękne zdjecia w preznecie urodzinowym a ja dostałam pięny bukiet tulipanów :)

Sama wizyta sie nie zle nastreswoała. Pojechał rano do przychodni a tam nie ma pradu. Jako ze chodze na nfz to pani w rejsetracji uprzejmie mnie poinformowałą że inny najblizszy termin usg jest za 3 tygodnie a jak mam jakies plamienia to mam jechac do szpitala.
Poryczalam sie straszliwie bo nie wiedziałam co robic.
P. uspokajał, powiedziłą ze pojedzimey kupic ostanie rzeczy na sylwestra i wracajac podjedziemy do przychodni bo moze prad juz wróci...i wrócicł:) Pani mnie przyjeła, założyła karte ciązy, zmierzyła, zwarzyła i dała choć podczas badania nie zauwazyłą żadnych nieoprawidłowosci to na wszelki wypadek dala dupka.
Kolejne wizyta i usg 28.01 gdzie zmierzymy przeziernosc karkowa :)

No, teraz moge witac nowy rok :)

aaa i dalej nie wierze ze jestem w ciazy ;)

Devi, Tonya gratuluję i bardzo się cieszę:-)
Ja niestety nie mam jak wrzucić zdjęcia, bo nie mam skanera...
Kochane życzę Wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku i oby nasze fasolki rozwijały się prawidłowo:-)

devi, ale piękny maluszek!!! Cudo!

Chciałam Wam kochane zyczyc udanych zabaw sylwestrowych, a w nowym roku spokoju i zdrówka dla Was, waszych rodzin i Waszych Fasolek. Następny rok jest nasz, więc musi byc pięknie! :-D

dziewczyny bardzo sie ciesze, ze wszytko tak pomyslnie idzie oby juz tak zostalo do konca...
gratuluje wam fasolek i udanych wizyt :)
ja niecierpliwie czekam do swojej... niestety ja nie uspokoje sie poki I trymestr sie nie skonczy... czyli az do lutego...

ja już tak przeżywam wtorkową wizytę, że dziś dwa razy przyśniło mi się, że na nią idę i raz o niej zupełnie zapomniałam. to co się dzieje w mojej głowie to jest niepojęte. i ja mam tak samo, że uspokoję się trochę jak minie I trymestr.

super wiescie dziewczyny oby tak dalej !! ja tez uspokoje sie abdrziej po 1 trymestrze we wtorek kolejna wizyta wiec jestesmy we trzy agula z oli pozdrowionka kochane;-)

Ja tez uspokoję się chyba dopiero po I trymestrze. Jutro odbieram część badań. w zeszłym roku wykryto u mnie cytomegalię i prawdopodobnie była ona powodem poronienia. A w zeszły czwartek zadzwonili do mnie z ambulatorium ,żebym zgłosiła się ponownie na badanie odnośnie toxoplazmozy. Zdarzało się Wam ,że trzeba było powtórzyć badanie? bo nawet nie podali mi powodu... Jutro odbieram wyniki. Ale jestem dobrej myśli:) Tym razem musi się udać:)

reklama
sagunia a my wizyty mamy ciągle w tym samym terminie :-) ja też mam we wtorek.
I czekamy na dobre wieści oczywiście

Do góry