reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Tak słyszałam i w sumie by sie sprawdziło, bo jeszcze taki aktywny nie był;)
To tak jak ja, już nawet pisałam, że czuje ruchy, bo tak było jestem pewna na 100%, ale ostatnio nie mogę się skupić, bo jakby nie było, były to bardzo delikatne ruchy, łatwe do przeoczenia. Ale już niedługo;)

Monila &&&&&&& a wiesz już kogo w brzusiu masz?

reklama
dziewczyny ja tez słyszałam ze po słodkim maleństwo bardziej się rusza:-) nawet chyba tu u nas pisała to któraś z dziewczyn nie wiem czy nie Oli.b :-)

Jak pojechałam do szpitala raz, że nie czuję ruchów w 32 tyg. to Panie na izbie przyjęć od razu zapytały czy coś słodkiego próbowałam. No ale nie, bo wtedy nie wiedziałam ;-) o takich sposobach

Marzenixx-gratuluje synka

ja również po wizycie dzisiaj i również jak Marzenixx synka będziemy mieli:) choć nie ukrywam miałam cichą nadzieje że będzie dziewuszka:)

czekamy na jutrzejsze niusy:)

Cokies - gratuluję syneczka :-) jak tak dalej pójdzie to dziewczynki będą mogły pozwolić sobie na skakanie z kwiatka na kwiatek ,bo tylu mężczyzn się pocznie :-):-D
Marzenixx - jeśli to pewniak to także gratuluję synka!
Monila - jutro czas na Ciebie :-) trzymam kciuki za udaną wizytę :-) Mal-gosia w czwartek,a ja w piatek :-D

reklama
Cokies, Marzenixx - cieszę sie razem z Wami :)

Monila - wracaj szybko i daj znać :)

Taycia mam nadzieje że szybko nam zleci czas oczekiwania :-)

Do góry