reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
ja juz po wizycie:-) wątpliwości i zmartwienia rozwiane :-D maleństwo rośnie zdrowo... rusza sie.. no i serduszko mu bije jak dzwon aż sie popłakałam ze szczęścia jak je usłyszałam:-) co do wielkości brzuszka to lekarz powiedział ze mam głęboka macice czy cos w tym stylu i dlatego nie mam jeszcze tak dużego brzuszka..:-) no i stało sie wreszcie przytyłam całe 1,5 kg.:-D no i maleństwo nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami:-) następna wizyta za 4 tygodnie.:-)

Wszystkim mamusiom gratuluje udanych wizytek i rozpoznanych plci.:-)
My musimy poczekac jeszcze 3 tygodnie .. mam nadzieje,ze maluch pochwali sie co ma:-D

OOo Monila już po wizycie :-) szkoda,że dzidzia się dobrze nie pokazała,ale co tam.. następnym razem :-)
ciekawe czy mi się coś przytyło :-D

reklama
Monila świetne wieści i najważniejsze że wszystkie wątpliwości rozwiane :) Na pewno ulga niesamowita. My przyszłe mamuśki już chyba tak mamy że zamartwiamy się nie potrzebnie a maleństwo w swoim domku baraszkuje na całego :)

Może te wszystkie maleństwa które się jeszcze nie ujawniły to dziewczynki ? Bo chłopaczki bez wstydu wystawiają się do zdjęć :D

Do góry