reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Dziewczyny ja jakoś mam przeczucia, że będzie dziewczynka, ale tyle siusiaków na sierpień przypada, że nie zdziwię się jak i u mnie jeden siedzi;)

reklama
witajcie
ja juz po wizycie ;))
nic konkretnego sie nie dowiedziałam... tylko ze ładnie rośnie,testy prenatalne wyszły dobrze , narobił mi zdjęć ale z pomiarów tylko głowy brzuszka i kręgosłupa ;/
więc średnio zadowolona jestem

maluch ułożony główką w dół ale nie za bardzo było widac co ma między nózkami.... lekarz mówił ze przypuszcza że chłopak :szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2: ale za 4 tyg moze będzie lepiej widac ;)

wiecie co .... moje maleństwo jest jakieś ospałe mało się rusza.... czy ja mam jakieś obsesje czy takie są wszystkie....

Gabina najważniejsze że wszystko ok :) superrr !!! a co do maluszka to mój czasami tak szaleje, że cały czas do czuję a czasami wcale...może dzisiaj jest czas na leżakowanie i odpoczywanie :)

Dali czyli chcesz chłopaczka?

uciesze sie z chlopca i z dziewczynki...jakos nie mam faworyta ale czuje w kosciach ze chlopak.na usg 4d wyglada jak chlopak ...hahaha

Gabina -gratuluje zdrowego "chyba" chłopca.

JA mam usg trzeciego dnia 19ego tygodnia mam nadzieje ze bedzie widac i ze sie maluch rozkraczy.bo nastepne usg chyba jakos w 6 miesiacu

Gabinia najważniejsze, że maluch rośnie. Super!! Czyżby kolejny chłopaczek? To jest niewiarygodne;) Mój maluch wczoraj był aktywny, ale ja zjadłam batonika przed wizytą. Twój jeszcze pokaże co potrafi;)

Gabina -gratuluje zdrowego "chyba" chłopca.

JA mam usg trzeciego dnia 19ego tygodnia mam nadzieje ze bedzie widac i ze sie maluch rozkraczy.bo nastepne usg chyba jakos w 6 miesiacu

tak rzadko robi ci usg???
ja mam co wizyte a jak wypadają mi badania prenatalne to nawet 2 razy w miesiącu :))
i leżę prawie godzinkę i on mierzy a ja oglądam ;)) hihihihi

reklama
tak rzadko robi ci usg???
ja mam co wizyte a jak wypadają mi badania prenatalne to nawet 2 razy w miesiącu :))
i leżę prawie godzinkę i on mierzy a ja oglądam ;)) hihihihi

no bo w Norwegii tak mają...chyba 3 robią....a 2 dodatkowe jak jestem w polsce na wlasna reke.

Do góry