ok to ja jako pierwsza :-)
Agatka zdrowa ma sie dobrze ! cała i zdrowa i potwierdzone, że Agatka zostanie Agatką ! Pani sprawdziła serduszko-bije ładnie, jest całe i zdrowe, nerki, płucka też wszystko ok ! waży już 358g ! szyjka ok nic się nie skraca na całe szczęscie, bóle brzucha jakie ja mam są normalne, twardnienie brzucha też u mnie nie jest objawem niczego złego.
od ostatniej wizyty plus 2,4 kg od początku ciąży niecałe 5.
ciśnienie dziś też miałam ładne - bo miałam 40 minutowy spacer przed wizytą - 128/67 to już nie 133/42.
na następną wizyte całą mase badań do wykonania, glukozę itp.
pytałam się o podróżowanie - bo czeka nas na święta zrobienie prawie 400 km - nie mam przeciwwskazań ale mam brać 3x1 nospe, fotel max do tyłu i zapiąć pasy.
na to wszystko poopowiadałam pani jaka to ja w tej ciąży jestem roztragniona i zapominalska, jak wszystko rozlewam - pani, że to normalne i nie mam się przejmować - i co zrobiłam - wyszłam z gabinetu i jej nie zapłaciłam bo zapomniałam ;-) zorientowałam się dopiero po godzinie :-) taka gapa ze mnie w tej ciąży, ukochany się ze mnie śmieje i mówi, że to urocze ;-)
no i dostałam dziś też zwolnienie i aż mi dziwnie będzie jutro nie iść do pracy.