Kochane dziękuję za kciuki!!
I nie będę jakaś orginalna jeśli chodzi o efekt dzisiejszych wizyt, bo również czekamy na chłopca
Maleństwo zdrowe, wszystkie wymiary i narządy prawidłowe. Dzisiejszy tydzień i dzień ciąży idealnie pokrył się z wiekiem maleństwa. Termin porodu z ostatniej miesiączki taki sam jak z USG także cieszę się i jestem spokojna, że maluch zdrowo się rozwija

Waży 345g

) mój słodki ciężar
No, ale mało brakowało, a wyszlibyśmy z gabinetu z wieściami o dziewczynce bo mój D. już na początku USG spytał co tam lekarz widzi , a ten że dziewczynka. Ja się pytam czy na 100%, a on że na 100% to po porodzie , ale na 99. JA już uradowana, bo sprawdziło się przeczucie moje i wszystkich wokół...lekarz bada dalej, same dobre wieści...a tu nagle już pod sam koniec badania mówi: Ochooo chwileczkę, ja tu siusiaka widzę. I wtedy D. ucieszony, że on już je tam wcześniej widział

)
Teraz główkujemy nad imieniem, bo przekonana byłam, że to dziewuszka, ale cieszę się OGROMNIE i już myślami jestem na zakupach
GRATULUJĘ DZIECZYNY DZISIEJSZYCH UDANYCH WIZYT!!! TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRZEJSZE!!