reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
to i ja melduję sie po wizycie :)

dzisiaj szybkie było badanie bo w piątek prenatalne

ale mam fajne zdjęcie buźki - tylko nie mam jak wrzucić zdjęcia ;/

i prawdopodobnie będzie synuś

córka mało nie płakała i mężuś też :szok::szok::szok: bo liczyli na córcię :-D:-D:-D

COKIES super ze wszystko ok!
EDYTA.EDIT, LENKA, GABINIA gratki dla synkow (GAbinia pewnie potwierdzi sie w piatek) i wspaniale ze dobrze rosna !!!
inne dziewczyny, doczekacie sie , doczekacie, mam wrazenie ze od konca 12tygodnia czas leci bardzo szybko, nie sadzicie?

Kochane dziękuję za kciuki!!

I nie będę jakaś orginalna jeśli chodzi o efekt dzisiejszych wizyt, bo również czekamy na chłopca:tak:

Maleństwo zdrowe, wszystkie wymiary i narządy prawidłowe. Dzisiejszy tydzień i dzień ciąży idealnie pokrył się z wiekiem maleństwa. Termin porodu z ostatniej miesiączki taki sam jak z USG także cieszę się i jestem spokojna, że maluch zdrowo się rozwija;) Waży 345g:)) mój słodki ciężar:-D

No, ale mało brakowało, a wyszlibyśmy z gabinetu z wieściami o dziewczynce bo mój D. już na początku USG spytał co tam lekarz widzi , a ten że dziewczynka. Ja się pytam czy na 100%, a on że na 100% to po porodzie , ale na 99. JA już uradowana, bo sprawdziło się przeczucie moje i wszystkich wokół...lekarz bada dalej, same dobre wieści...a tu nagle już pod sam koniec badania mówi: Ochooo chwileczkę, ja tu siusiaka widzę. I wtedy D. ucieszony, że on już je tam wcześniej widział;))

Teraz główkujemy nad imieniem, bo przekonana byłam, że to dziewuszka, ale cieszę się OGROMNIE i już myślami jestem na zakupach:-D

GRATULUJĘ DZIECZYNY DZISIEJSZYCH UDANYCH WIZYT!!! TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRZEJSZE!!

reklama
Fajnie tyle chłopców będzie nowych. A dzisiaj w DDTVN mówili, że jest ich za mało i kobiety muszą na mężów polować. Heh będą nam baby synków rozszarpywały.

Do góry