reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Czesc dziewczyny ja już po wizycie u gina;)i mam superowe wieści:)Dzidzia zdrowa serce ma jak dzwon i ma już 3 cm długości:)jestem przeszczesliwa;)))

20110111015.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
monila piękna już nie fasolka. a prawdziwy młody człowieczek :)))))))
szuszu pewnie jeszcze nie raz się przekręci :)))) czekamy na fotkę

Monila- piękny maluszek....patrzac na twoje usg pierwszy raz poczułam tak silną tesknote za zobaczeniem mojego szkaraba...az chyba zrobie suwaczke odliczajcy do drugiego usg

szuszu super, że wszystko OK, czekamy na fotkę:-)
silentenigma witamy, będzie dobrze:-)
Monila super dzieciątko:-)

Mój mąż przy pierwszej ciąży to chodził ze mną zawsze na wizytę, teraz pójdzie dopiero pierwszy raz 26.01

Piękne zdjęcia Waszych Skarbeńków !!! Gratuluje !!! :)

Ale wam zazdroszcze ja jeszcze nie widziałam swojego Maleństwa, ale już niedługo. W niedziele lece do Polski, wizyta już na 19st. umówiona :) bo tutaj mam pierwsze USG wyznaczone dopiero na 21utego :/.

Pozdrawiam !

reklama
Do góry