reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
szuszu-dokładnie tak całe szczęście ,że nie ma rozwarcia,ale oszczędzam się na maxa:tak:,prawie cały czas leżę w łóżeczku.Teraz mam znowu stresa bo 24 idę na kolejną wizytę i mam nadzieję ,że wszystko będzie przynajmniej jak dotychczas,muszę dotrwaćjakoś do tego 9 mies.:tak:
Mąż właśnie wyjeżdża w niedzielę na kurs 230km.-dalej, na półtora miesiąca :-( i boi się mnie zostawić samą z córką w domu ,bo przecież ja nic nie mogę robić tylko leżę i jakieś tylko takie tam proste delikatne czynności wykonuję sporadycznie.Obiecał,że będzie przyjeżdżał co wekend do domku i wszystko będzie mi przygotowywał.Już mi robi zapasy zakupów na cały tydzień:-D.Córa jest już duża (11 lat )to też mi pomoże -będzie dobrze damy radę:tak:
sylvi.b-TRZYMAM KCIUKASKI!!!!!

Ojej..na 1,5 miesiąca aż wyjeżdża? Bardzo długo..Oby szyjka stała w miejscu, a córa na pewno ci pomoże. Kochanego masz tego męża;-)

SZUSZU-nie chcę przechwalić ale ten mój mężuś to dosłownie złoty chłopak nie dość ,że przystojny :-Dto jeszcze kochany na maxa a tu zaraz mija 12 lat po ślubie:tak:-oby nie zapeszyć:-D drugiego takiego to chyba z gromnicą szukać ,bo ze świeca małe szanse:-D

Kurcze..LANA a gdzie go znalazłaś, może się przejdę w te rejony i poszukam sobowtóra:-D oo..albo poproszę Twojego męża, żeby dał korki mojemu:-D

Oli.B-kurczaki no :-)brat jest i owszem trochę mniej przystojny :-D ale również fajny ale już niestety żonaty i dzieciaty :-D

reklama
Do góry