reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

maggie trzymaj się dzielnie, najwazniejsze, że nic złego się nie stało, wypoczywaj i może już do pracy nie wracaj...Trzymam kciuki za Ciebie

reklama
a ja dzisiaj wylądowałam u lekarza:( Dostałam krwawienia w pracy i strasznie mnie bolał brzuch. Na szczęście na usg wszystko ok. Ale mam dużo odpoczywać, nie dźwigać itp....

maggie78-ale mnie wystraszyłaś-aż mi się jeść odechciało.Trzymaj się kochana ,i tak jak dziewczyny piszą na L4,dużo lez i odpoczywaj.Najważniejsze ,że wszystko z Wami dobrze:tak:.
Ja wczoraj cały dzień miałam jakieś takie dziwne uczucie w dole brzucha po lewej stronie,takie napięte mięśnie,skurcze czy co,bardzo się tym denerwowałam bo to tak mnie cały dzień trzymało,ale leżałam i odpoczywałam.Pierwszy raz takie uczucie u mnie,wcześniej miałam takie pojedyncze kłucia ,ale tym razem było inaczej.Dziś jak narazie spoko.Matko jedyna czy zawsze musimy się czym stresować??????:-(

Wszystkim dziewczynkom gratuluję udanych wczorajszych wizyt.

3mam kciui za dzisiejsze.

maggie - leż, nie ruszaj sie i odpoczywaj i wszystko będzie ok :)

LANA - kochana nie denerwuj się może macica się rozciąga ale jeśli będzie się ten ból powtarzać to zadzwoń do lekarza

Maggie podzielam zdanie dziewczyn 3 maj sie...
Lana tak juz chyba kazda babka w ciazy ma ze sie stersuje wszystkim...idz do lekarza jesli bol nie pzrejdzie ja tak mialam w sobote wizelam nospe polozyla sie na boku i przeszlo tak nakazala moja gin;-)
czekam na dzisiejsze wiesci;-)

no jestem
chcialam najpierw wprowadzic troszke zmian w moim profil a ze net zamula to i troche to zajelo

wizytka udana
dobrze ze mnie cos natchnelo i wczesniej podeszlam po wyniki do rejestracji - okazalo sie ze pani ktora zastepuje polozna nie odebrala ich z rejestracji, ale ja jestem zapobiegliwa hehe ;-)
moje wyniki sa dobre -wszystko w porzadku
malenstwo rosnie, jak sie ruszalo podczas badania, myslalam ze nie uda sie zdjecia zrobic ale na moment sie uspokoilo i mam - jak mi sie udalo to powinnyscie je nizej zobaczyc:-)
machalo raczkami i w ogole cale skakalo hehe
i jakby chcialo wziac paluszka do buzi, zaraz sie poplacze :tak: ze szczescia oczywiscie
serduszko slyszalam ach....
wg usg 11 tydz i 1 dzien ( suwaczek sie troszke spoznia )

jestem szczesliwa!!!!!

cos nie udalo sie
teraz powinno juz byc odpowiednie zdjecie ;-)

maggie odpoczywaj i lepiej wez L4, lepiej dmuchac na zimne

reklama
Do góry