reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
kasica, sagaa31, OliB, Nadzieja!- bardzo Wam gratuluje synków :-) Super wieści, a partnerzy to zapewne wniebowzięci :-)

Czy tylko jak na razie się córci spodziewam, czy może mnie coś ominęło?

Oli, Kasica, sagaa, mośka - dziewczyny gratulacje udanych wizyt cieszę się bardzo że wszystko ok oby tak dalej :)))
Jeśli jakąś sierpnióweczkę pominęłam to przepraszam i również gratuluję :)

OLI, KASICA, SAGAA -gratuluję kochane chłopyszków-ale super wieści:-) ja mam nadzieję ,że mi też potwierdzi w marcu na następnych prenatalnych ,że to synuś ostatnio mówił,że podobno chłop:-D.Tyle jeszcze czekania -wizytę w Szczecinie na następne prenatalno-genetyczne mam dopiero 25 marca:-(-a ja już bym chciała:tak:.Nic nie mogę kupić dla maluszka bo nie jestem w 100 % pewna ,czy to napewno chop:-D

reklama
Oli , kasica, saga mośka gratuluje udanych wizyt i dobrych wieści:)

OLi jak u mnie okaże się ze będzie dziewczynka to możemy się zamienić;p hiihh bo mój mężuś marzy o synu:) hih zart;)

ciekawe czy jak ja pójdę na swoja wizytę 8 marca czy dowiem się kto mieszka w moim brzuszku;)

Do góry