hej dziewczyny ! wyjechałam na tydzień do rodzicow a tu net jest koszmarny- wszystko ładuje się godzinami-więc tylko szybko napisze co i jak na wizycie było - no więc mamy mieć córkę - Agatkę :-) córcia zdrowa - 12 cm , termin się nie zmienił , od ostatniej wizyty miesiąc temu plus 1,4 kg , tylko martwi mnie bardzo niskie ciśnienie bo 133/42 - zawsze miałam niskie ale nigdy aż tak- pani kazala pic 1-2 kawy dziennie - a ja przed ciaza ani jednej bo nie lubie i teraz od wczoraj musze sie zmuszac- mowila mi tez ze to przez to ciśnienie tak głowa mnie boli tak czesto ostanio. wyskoczylo mi tez na przedramieniu uczulenie i to albo od cytrusow - ale nie jadlam ich ostatnio albo mam zmienic proszek na już ten dla niemowlakow bo przyznalam sie ze całe ciało mnie swedzi - a myslalam ze to od tego ze rośnie ;-) ale mowila, że to się zdarza. na następna wizytę - to już to połówkowe- badania morfologia i mocz . hmm to chyba wszystko co się dowiedziałam .
ps dzidzia fajnie fikała i wyglądało tak jakby nam "piątkę " przybijała tak dokładnie było raczę z paluszkami widać! ahh albo szklany brzuch albo usg conajmniej raz w tygodniu bym chciała ;-)
ps dzidzia fajnie fikała i wyglądało tak jakby nam "piątkę " przybijała tak dokładnie było raczę z paluszkami widać! ahh albo szklany brzuch albo usg conajmniej raz w tygodniu bym chciała ;-)