reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Tonya-śliczny chłopaszek :-) a "jajka" jak się patrzy :-D to mogę podejrzewać ,że mi również doktorek na prenatalno-genetycznym potwierdzi pierwszą wersję z chłopyszkiem bo mam identyczną fotke z "jajkami" z 14 tyg.:-) załączam fotke z 14 tyg.
IMG_20110128_1_15.jpg

Tonya serdecznie gratuluję synusia !!!!!!!!! Na tym pierwszym zdjęciu widać tak wyraźnie jakby sam się chciał pochwalić że ma tam małe co nieco :))))

Lana tak sama Twoje maleństwo zero wstydu :D ale to jest takie śliczne takie malutkie

Strasznie Wam zazdroszczę że już wiecie kto tam sobie mieszka w brzuszkach, ja muszę uzbroić się do pierwszego dnia wiosny albo do połówkowego usg.

Nie wiem czy słyszałyście takie kawał o usg z mężami (uprzedzam że nie umiem opowiadać kawałów)
Idzie kobieta ciężarna ze swoim mężem na USG i lekarz jeździ tą głowica po brzuszku, jeździ i mówi do kobiety wskazując na monitor
- Widzi to pani ?
a facet się wtrąca z dumą w głosie
- No chłop jak dąb !!
lekarz na to
- Niech się pan nie podnieca to tylko noga :))):-)

My z mężem jak to usłyszeliśmy to płakaliśmy ze śmiechu

PRZEPRASZAM WAS DZIEWCZYNKI ZA ZAISTNIAŁY BŁĄD W NICKACH, NA SZCZĘŚCIE JEST JUŻ TAK JAK POWINNO BYĆ :)

Ostatnia edycja:
TONYA wielgasne gratki dla synka!!! i super fotki!

U Ciebie tez chlopak jak nic LAna, nie podejrzewam ze u wszystkich dziewczynek pepowina uklada sie posrodku pomiedzy nozkami he he#

a co do tego powiedzenia o chlopakach i wojnie- sorry dla mnie kompletna bzdura!

LANA nie ma wątpliwości na Twojej fotce, że to chłopaczek :-) Super fotka i to już z 14 tyg. Dobry gin je zrobił, albo miał super sprzęt. Nieźle się te chłopaki wystawiają do zdjęć, może dlatego mamy mniej dziewczynek w statystykach, że one z natury bardziej skromne i wstydliwe, co myślicie?

Neilaa dobry ten kawał :-D

Tonya ciesze się strasznie z Twojego synusia ;-)
Lana Twój tez pieknie sie wystawił:-) heheh
Mój się wypiął w literkę u i na zdjęciu widać dwa kolanka i siusiaka z przodu:-D
Co do powiedzenia wczoraj byłam u fryzjera obciąć włosy i ta stwierdziła najpierw że mam bardzo duzy brzuch jak na ten czas a poźniej zapytala o pleć, powiedziałam ze syn a ona to też, że na wojnę- co za idiotyczne powiedzenie....!!

Dzięki dziewczynki za gratulacje -teraz jak wy też stwierdziłyście ,że widać jajka to jestem pewniejsza ,że to jednak chop:-).Ten lekarz ,który robił mi to badanie to podobno nigdy się nie myli i bardzo dobry specjalista w dziedzinie prenatalno-genetycznej a sprzęt miał wypasiony pierwszy raz taki widziałam .Byłam w szoku ,że w niespełna 14 tyg.powiedział mi orientacyjnie płeć, teraz jestem w 19 tyg.a 25 marca jadę na potwierdzenie i kolejne badanie genetyczne.

reklama
Lana - widać twojego synusia jak na dłoni :-D ale świetnie USG :-) coraz więcej chłopców,a gdzie dziewuszki się pochowały?

Do góry