Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GABINIA dobrze ze z dzidzia wszystko ok, a ze spokojne malenstwo, to noie powod to zmartwienia, cos zjesz slodkiego i bedzie fikolki robic, wiec glowa do gory!
witajcie
ja juz po wizycie)
nic konkretnego sie nie dowiedziałam... tylko ze ładnie rośnie,testy prenatalne wyszły dobrze , narobił mi zdjęć ale z pomiarów tylko głowy brzuszka i kręgosłupa ;/
więc średnio zadowolona jestem
maluch ułożony główką w dół ale nie za bardzo było widac co ma między nózkami.... lekarz mówił ze przypuszcza że chłopakale za 4 tyg moze będzie lepiej widac
wiecie co .... moje maleństwo jest jakieś ospałe mało się rusza.... czy ja mam jakieś obsesje czy takie są wszystkie....