reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Natt-GRATULACJE!!!!!! alesuper że będzie parka :biggrin2:
Rybkaa -gratuluję!!!! udanej wizyty:biggrin2:
Silentengma- gratuluję!!!!! córuni :-) w końcu przybywa nam dziewuszek ,bo tu prawie sami chłopcy królują:-)

reklama
mam takie pytanie trochę z tyłka ;).

Któraś z Was (jeszcze) zażywa duphaston ? Mam całe opakowanie nieruszone(20 tabletek). Ważne do 2014 roku, nie planuję już kolejnej ciąży jak i nie planuję tego brać- optymistycznie(w pierwszej musiałam, trzymałam na wszelki wypadek do tej ciąży).
Chętnie to oddam. Nie chcę nawet za to pieniędzy tylko ewentualne koszty przesyłki. W aptece kosztowało 45 zł, i wolałabym to oddać niż wrzucić do kosza i czuć, jak kilka dych tam ląduje:D.

Natt - to był mój idealny plan mieć bliźniaki i to od razu parkę :)))) Serdecznie Ci gratuluje, fantastyczne wieści !!!!!

mucha_nie_siada - ja jeszcze biorę, ale odezwę się do Ciebie w pon wieczorem bo mam wizytę u mojej gin i mam nadzieje ze już po opakowaniu które wczoraj właśnie zaczęłam będzie koniec. Pamiętaj że zawsze może się przydać po ciąży na wywołanie lub regulację @ bo przecież też ma takie działanie bo sama go wcześniej na to brałam, więc może mimo wszystko lepiej go zostawić póki co.

neilaaa, myślę, że nie będę miała z tym problemu, zresztą nigdy nie miałam a jak już to w drugą stronę;). Po tym porodzie krwawiłam bity miesiąc. Ustało - cieszyłam się jak głupi do sera tylko po to, żeby po 2 tygodniach dostać okres:wściekła/y: I potem już regularnie - tabletki anty. Odstawiłam i zaszłam w ciążę:). Mam więc nadzieję, że i tym razem organizm nie zwariuje. Najwyżej zrobię komuś prezent kosztem siebie - ale mam nadzieję że tak nie będzie;).

reklama
Do góry