reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Taycia-super wiadomości-GRATULUJĘ!!!!! :-) ale szok z córeczki wyszedł synuś :szok::-).
Najważniejsze ,że maleństwo zdrowe jak rybka -tylko się cieszyć.:tak:
Dałaś mi do myślenia bo u mnie niby chłopak ale 25 marca na kolejnych prenatalnych ma potwierdzić doktorek na 100% płeć-mam nadzieje ,że zostanie pierwsza opcja ,że to jednak cały czas synuś ,bo co ja zrobię z tymi ciuszkami ,które zakupiłam dla chłopyszka:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
tonya u nas było juz tyle propozycji imion ze szok jak mi sie podobają to mężowi nie i odwrotnie na razie przystało na Zuzi i Karolku ale jak długo to nie mam pojęcia...:-) pewnei wszytko u nas sie rozstrzygnie jak dowiemy sie kto mieszka w brzuszku.. choc i to nie gwarantuje tego :-)

Lana - dokładnie :-) a już chciałam pokupować kilka różowych rzeczy i dobrze,że tego nie zrobiłam. Pokupuję więc troszkę w unisex,a na tym USG Połówkowym wyjdzie 100 % czy to on ,czy ona :-). Póki co szczerze życzę żeby został u Ciebie syneczek ;-):-)

Taycia- ale niespodzianka... w sumie t wciaz pozostajesz w niepewnosci co to sie okaze na nastepnej wizycie:) Najważniejsze ze maluszek zdrowo rosnie

Jak ja zazdroszczę tym, co już do imienia są tacy zdecydowani...dla nas okazuje się to bardzo trudne...wciąż trwają debaty ;-)

Tonya - ja już dawno miałam dla dziewczynki,a mój Mąż wybierał dla chłopca.. miał być Mikołaj,ale skończyło się na Szymonie i niech tak zostanie :-) wybieranie imion to fajna rzecz :-D

Taycia oj, to faktycznie miałaś małą niespodziankę ;-) Ale tak jak piszesz grunt to żeby dzidziuś urodził się cały i zdrowy. Najwyżej następnym razem postaracie się dla Szymona o mała Laurę :tak:

Ja za tydzień mam wizytę i ciekawa jestem czy u mnie się nic nie zmieni, bo ostatnio nawet mi się śniło, że na monitorze gin mi pokazał chłopczyka świecącego jajeczkami. No a na razie dziewuszka w drodze i ciekawe czy faktycznie ona jest czy zasilę już spore szeregi chłopców ;-)

taycia-widzę że ty też zaskoczona jak i ja byłam po wizycie szok heheh, ale cóż trzeba się oswajać z tą myślą że chłopaki mieszkają u nas w brzuszkach:) ale gratuluje ci udanej wizyty i cieszę się ze wszystko w porządku

reklama
Gratuluję wizyty.
Ja jestem niezadowlona. Poszłam prywatnie do lekarza z polecenia,. Miał przedwojenny sprzęt, nic nie było tam widac. Powiedział, że na płeć za wcześnie (taaaa, na takim sprzęcie to do końca bym się nie dowiedziała). :-(
Trudno... Podobno dzidziuś dobrze się rozwija...

Do góry