reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Oj dawno mnie znowu nie było na forum bo nasz gruntowny remont trwa i trwa ale już coraz bliżej końca.
Nawet nie próbuje nadrabiać wątków bo jest to niewykonalne :-)

Przed długim weekendem w końcu dowiedzieliśmy się że u mnie w brzuszku mieszka sobie synek Maksymilian :) Więc zasilam grono sierpniowych przystojniaczków. :-D

Neilaa gratuluję synka :-D Ale nam się tych młodzieńców urodzi :-D

Wizyta dziś nie taka długa, ale co chciałam to się dowiedziałam. Mały rośnie jak na drożdżach, od ostatniej wizyty prawie 100% wagi do przodu, ma już 1100!!!!!:shocked2: Szyjka w porządku, rozwarcia nie ma, serduszko przez 10 minut na KTG słuchałam - ale czad :-) Bije jak należy. No i najpiękniejszy jest na świecie i ma zadarty nosek po mamie :tak:
Co do bóli i skurczy podbrzusza, to gin powiedział, że dopóki z szyjką jest wszystko ok to prawdopodobnie są to skurcze przepowiadające i nie ma się czym martwić. Dostałam materiały na temat prawidłowego zachowywania się macicy w ciąży na tym etapie, jak przeczytam i będzie tam coś ciekawego to Wam napiszę.

Neilaaa- gratulejszyn:) Ale będzie tych małych siusiaków. Fajnie
Tonya- faktycznie jak na drożdżach- ekstra, że rośnie- będzie rządził na osiedlu:) Dobrze, że zamknięta jesteś oby jak najdłużej- ale bez przesady:)

reklama
Tonya aż wstyd się przyznać ostatnio czyli prawie 3 tygodnie temu było 10 na plus:zawstydzona/y:

No to ja teraz dobijam do 10 :zawstydzona/y: A miałam plany zakończyć na 12....chyba muszę je zmienić ;-)
Marcelinka klopsik to fakt, mam nadzieję, że przy takim klopsie urodzę wcześniej, zanim urośnie do rozmiarów klopsa nad klopsami (wciąż o tydzień wyprzedza wagą wiek ciąży)

Ostatnia edycja:
Do góry