reklama
Asco
Fanka BB :)
Mamii - gratulacje dobrych wyników dzidziusia.
Koniecznie pochwal się swoim Skarbem
Koniecznie pochwal się swoim Skarbem
mamii
eMek obiecał, że zabierze zdjęcie jutro do pracy i zeskanuje !!!!:-)
Więc wam jutro pokarzę naszego szkraba :-)
Więc wam jutro pokarzę naszego szkraba :-)
Marta1981
Rodzyneczka
Mamii, rewelacyjne wieści
:-). Z niecierpliwością czekam na focię
:-).

futrzakowa
yea! to ja!
Mamii - gratuluję super wieści:-)
super info
a no-spa zmiekcza szyjke w ostatnich tygodniach ciąży i ułatwia jej rozwieranie, dlatego te dziewczyny które maja długa szyjkę i mają 2-3 tyg do porodu mogą )zgodnie z zaleceniami lekarza) łykac, no-spę. Ale raczej nie robic tego na własna rękę bo tak jak u mnie szyjka skrócona w 34 tyg to nospa może tylko "pomóc" sie jej rozewrzeć. Stąd te rozbierzności co do stosowania no-spy pod koniec ciązy
juliaidario-cisnienie mieży się 2xdziennie, czestrze pomiary mogą byc niewiarygodne, zwłaszcza ciśnieniomierzem automatycznym nadgarstkowym. A stres tylko podnosi ciśnienie więc nie panikuj
a no-spa zmiekcza szyjke w ostatnich tygodniach ciąży i ułatwia jej rozwieranie, dlatego te dziewczyny które maja długa szyjkę i mają 2-3 tyg do porodu mogą )zgodnie z zaleceniami lekarza) łykac, no-spę. Ale raczej nie robic tego na własna rękę bo tak jak u mnie szyjka skrócona w 34 tyg to nospa może tylko "pomóc" sie jej rozewrzeć. Stąd te rozbierzności co do stosowania no-spy pod koniec ciązy
juliaidario-cisnienie mieży się 2xdziennie, czestrze pomiary mogą byc niewiarygodne, zwłaszcza ciśnieniomierzem automatycznym nadgarstkowym. A stres tylko podnosi ciśnienie więc nie panikuj
mamii
futrzakowa
yea! to ja!
dawno nie było żadnych fotek z usg:-)
super synuś i jak się patrzy na te skany to od razu widać że to chłopak! :-)
super synuś i jak się patrzy na te skany to od razu widać że to chłopak! :-)
kasiulka85
Futrzaczek ma racje, od razu widać ze to baby boy
CUDEŃKO!!!!mami [/B]zazdroszcze Ci fotek, moja niunia ani razu nie pokazała sie tak ładnie, zobacze ja dopiero przy porodzie...
reklama